Heissan ihanaiset lukijani! Katsoja kerrat paukkuvat jo 100:n tuntumassa!!

Tähän alkuun haluan kiittää ensimmäisiä kommentoijiani kommenteistaan. Nyt tiedämme, että edes jotkut lukevat pelailujani. Jippii ja uuden KERRANKIN tapahtumarikkaamman osan pariin.

LUKUILOA! ❤

 

Screenshot-156.jpg

Aiden sai kerrankin luokkatoveriltaan kutsun kylään. Tämä olisi uusi tilaisuus tutustua muihin lukiolaisiin. Ettei aina vain seurana olisi oma tyttöystävä. Aiden rakasti Suomaa, mutta ystävötkin olisivat ihan mukavia. Niinpä hän kinusi äidiltään luvan mennä Tiukkaloille.

 

Screenshot-152.jpg

Sheilan suhde ei ollut Jermon kanssa enää kovinkaan hohdokas. Mikälie väliin saapuikaan. Vanhuus läheni huimaa vauhtia, mutta jotain Sheila vielä kaipaisi.

Ainakin hän sai vihdoin kirjoitettua artikkelinsa valmiiksi ja sai siitä käteen ihan mukavan summan rahaa. Perheen talous oli Sheilan huonon palkan varassa. Nyt olisi aikaa opettaa Stella vielä puhumaan.

 

Screenshot-154.jpg

Jermo oli keksinyt vasta koiralelun ja jonkun keräiliän, jota tämä ei suostunut myymään. Huonompi homma tilin kannalta, joka läheni uhkaavasti nollaa aina, kun perhettä ruokittiin. Sitä paitsi! Ajatteliko Jermo Sirenin nukkuvan koko lapsuutensa makuupussissa?!

 

Screenshot-155.jpg

Vihdoinkin tili ylitti 600 simoleonia. Jermo oli, kuitenkin, joka naisen unelma. Hän tiesi, miten naisen saisi raivonpartaalle. Oikea vastaus tähän on ostaa tili melkein tyhjäksi. Jermo toteutti oman ja Sirenin pitkä aikaisen toiveen kaukoputkesta. Harmi vain tilille jäi vaivaiset kahdeksan simoleonia 600 simoleonin kaukoputkesta.

 

Screenshot-153.jpg

Pikku Stella käytti viime hetket taaperona ryömien laatikossa, sillä pian hän ei sinne enää mahtuisi. Sitä paitsi äiti puhui jostain remontista, sillä hän vihasi ylisuurta taloaan. Se tarkottaisi, että kotikin vaihtuu ja tästä huoneesta tulee historiaa.

 

Screenshot-151.jpg

Pikku Stella nautti viimeiset maitonsa ennen syntymäpäivä juhliaan. Perheen nuorin aloittaisi jo koulun! Niin suloinen tyttönen. <3

 

Screenshot-165.jpgScreenshot-167.jpg

Ja näin meidän nuori neitokaisemme varttui lapseksi. Seuraavat haasteet olisi koulunkäynti. Onneksi hänellä on suuri perhe tukenaan.

– Väistäkää! Haluan parantaa tyyliäni! Ei tämmösenä kakarana voi mennä kouluun, Stella tuhahti.

– Rauhotu, Angus naurahti.

 

Screenshot-168.jpgScreenshot-170.jpg

Itkin sisäisesti nähdessä tytön perineen saman nenän, kuin Angus. Ei isänsä nenä noin kamala ole. Pientä stailausta niin kyllä tästä melko nätti tapaus saadaan.. toivottavasti..

Tämmönen tyttö Stellasta kasvoi.

 

Screenshot-173.jpg

Screenshot-176.jpg

Pienen stailauksen jälkeen rakastuin neiti tättähäärään! <3

 

Screenshot-177.jpg

– Käykö, jos nää mun ukot ois naimisissa ja ne ois näiden lapsia, pikku Stella kysyi silmiään räpsytellen. Tottakai isosisko antoi periksi tähtisilmälle.

– Joo, mut nää jakaa ton isomman huoneen, Siren myötäili siskoaan. Nämä eivät varmasti jäisi viimeisiksi leikeiksi, vaikka Siren pian kasvaisi. Stella oli, kuitenkin Sirenin paras ystävä eikä häntä raaski yksin jättää. 

 

Screenshot-164.jpg

Viimeiset hetket ennen remonttia käytettiin rahan keruuseen, jotta saataisiin hieno uusi talo. Hieman pienempi tapaus mielellään, kun tämä nykyinen Sheila ajatteli.

– Sheila Shimmer Twinbrookin journalistitoimiston pyynnöstä, Sheila esitteli itsensä ja otti uusia haasteita vastaan. Mikäs siinä, kun palkkio oli parisen sataa.

 

Screenshot-154.jpg

Samaan aikaan kotona Jermo oli keksinyt jo kuusi uutta keksintöä, joita hän hioi kansankauppaan vietäväksi. Pakko sitä herrankin on urallaan edetä!  Suhde ja perhe, kun junnaa paikallaan niin työn sekö rahan on pakko edetä.

 

Screenshot-231.jpg

Suoraa töiden parista työkaveri Heini Upokkaan uima-allas kekkereihin. Mikäs siinä. Ainoa, mikä puuttuu on itse uima-allas. Kaikki pukeutuvat uimapukuihin ja saapuvat paikkaan, jossa ei pääse altaalle.

 

Screenshot-230.jpg

Alan vähitellen epäillä Sheilan tapaa huvitella.. Tietokone kouraan ja töiden pariin. No nämä juhlat jäivät lyhyeen, ettei Sheila pilaisi niitä huonolla tuulella ja työstressillään. Kotona odottaisikin iso muutos.

 

Screenshot-203.jpg

Pikku Siren rakasti kaukoputkea ja käyttikin, sitä ahkerasti. Jokin tähtitaivaassa lumosi tytön. 

 

Screenshot-221.jpg

Perheen nuoriso päätti lyöttäytyä yhteen ja mennä porukalla kahvilaan syömään rempasta ylijääviä rahoja. Suoman ja Elviiran välillä yhä edelleen on pientä kitkaa. Mutta eivät pojat, sitä ehtineet huomata.

 

Screenshot-226.jpg

Illan lopuksi porukalla oli tarkoitus vielä mennä luistelemaan ja lumilautailemaan. Lysti loppui, kuitenkin lyhyeen Suoman lähdettyä pois äidin odottamisen vuoksi. Todellisuudessa Suoma ei halunnut näyttää, ettei osaa yhtään luistella. No porukka lähti, sitten omille teilleen.

 

Screenshot-233.jpg

Pakko myöntää , että takapihan raja on olematon myös minun mielestä. Tämä kuherruskuukausi siis keskeytyi rajan ylityksen vuoksi. Voi Angus..

 

Screenshot-234.jpg

– Angus Shimmer autoon, poliisi karjaisi rutiinin omaisesti. Niinpä Angus raahautui kuuntelemaan poliisin valitusta, kuinka tämä tuhlaa aikansa häneen kolme kertaa saman viikon sisässä kerta toisensa jälkeen. 

Saarnan jälkeen poliisi vahti Anguksen menevän sisälle eikä lähtevän omille teilleen. Huvittavan tilanteesta tekee Anguksen oleminen melkein takapihalla.

 

Screenshot-235.jpgScreenshot-237.jpg

Angus ajatteli pääsevänsä helpolla, mutta ei. Ovesta paukkasi vihainen isä vastaan.

– Se on herra semmonen juttu, että mä alan kyllästyä sun tempauksiin! Luuletko, ettei minulle soiteta tyhmistä tempauksistasi? Se on kotiaresti kaksi päivää ja koko talon sotkujen siivousta kumpanakin päivänä. Kerran vielä poliisi soittaa minulle sinusta, ihan sama mistä syystä niin lupaan, ettet poistu kotoa mihinkään eikä tänne tule ketään. Miksi et ole niin, kuin veljesi?, Jermo tuhahti saatua raivonsa purettua.

Viimeinen lause oli Angukselle liikaa ja tämä suuhtahti isälleen. Hän lähti ovet paukkuen sisälle varmistaen koko talon heräävän. Sisällä odottikin yövieras Elviira hämillään.

 

Screenshot-241.jpg

– Älä välitä. Mä tykkään tollasista tuhmista pojista, Elviira kihersi Angukselle.

– Et oo ainoo meinaan itekkin tykkään mun charmista, Angus naurahti omille jutuilleen saaden Elviiran pyörittelemään silmiään.

 

Screenshot-243.jpg

Alan vähitellen epäilemään Sheilan mielenterveyttä.. Ihan sama, mikä mielentila hän pomppaa jostain pilaamaan kaiken pelkällä asullaankin jo.. :D

Onneksi kyyhkyläisten onnea ei onnistu kukaan pilaamaan. Siellä he olivat kieli toistensa kurkussa.

– Kröhöm.. Yksi yö sitten vaan. Nukkumapaikka neidolle löytyy talon päästä tyttöjen huoneesta, Sheila tuhahti nälkäisenä.

 

Screenshot-223.jpg

– Mitä sä Hellis selität?, Siren kyseli toisella äänellä.

– Kohtaat kaltaisesi tänään.

– Oikeasti? Enkö olekkaan outolintu, Siren hihkui.

– Vastaus tähän on Jeppayee. Se ratkaisee ongelmasi ja saat erityisen tunteen.

Tätä kiintoisaa yksin puhelua nuken kanssa ei toivottavasti kuullut kukaan. Sirenillä oli erityinen kyky, jota tämä ei ymmärtänyt. Hän kykyeni puhumaan tämän taikanuken kanssa, jonka oli lapsena saanut. Kellään muulla tässä kylässä tai perheessä ei ollut tällaista kykyä eikä myöskään nukkea. 

 

Screenshot-227.jpg

Stellan herättyä tytöt alkoivat kunnon tyynysotaan. Koskaan ei ollut kuulunut näin paljon kikatusta tyttöjen huoneesta. Päivä päivältä tytöistä tuli toisilleen tärkeämpiä.

– Tästä saat ja tästä!

– Heeii! Mä en ehtiny varautuun, Stella nauroi.

 

Screenshot-225.jpg

– Siren ootko sä ikinä ollu rakastunut?, Stella tiputti pommin. Vähän aikaa Sirenin yskiessä väärään kurkkuun mennyttä ruokaa ja itseään keräiltyään hän vastasi:

– En tietenkään. Rakastuminen ei kuulu tähän ikään eikä oikeastaan vielä teini-ikään. Se on hyvin mahdotonta saada kestämään pitkälle, Siren vakavoitui.

– Minä kyllä olisin vähän ihastunut yhteen meidän koululaiseen..

– Ei et ole luulet vain. Rakkauden kokee vasta vanhemmalla iällä, Siren keskeytti siskonsa.

 

Screenshot-252.jpgScreenshot-253.jpg

– Hei Siren! Onpas sinusta kasvanut kaunis nuori naisen alku, nainen huokaisi.

– Vau! Sä näytät ihan multa tai siis.. Mistä sä tiedät mun nimen?!

– Kulta rakas, Nimeni on Jeppayee ja tulen marssista. Isäsi haluaa varmasti itse kertoa, miten asiat on. Joka tapauksessa hän pyysi minut tänne yllätysvierailulle.

– Wow!!! Saan oikeasti tietää, mikä mua vaivaa. Tuu kattoo mä puhallan nyt kakun!

– Äitipä tulee, Jeppayee hymähti. Tytön kasvoille nousi hämmennyksen ilon ja surun sekoitus. Hänen ajatuksensa olivat aivan sekaisin eikä hän tiennyt, mitä ajatella.

 

Screenshot-254.jpg

Pian Siren asteli kakun eteen ihanassa prinsessa mekossaan jännittyneenä. Toivoen totuutta ja selitystä elämälleen. Se oli ainoa, mitä pieni tyttö enää halusi.

 

Unohdin ottaa kuvan ennen muodonmuutosta, mutta tässä neitokainen jälkeenpäin. Ekassa kuvassa vanhaa vaatetusta:

Screenshot-255.jpgScreenshot-257.jpg

Kärtty, sikeäuninen ja nyt flirttaileva kaunokainen! <3

 

Screenshot-258.jpg

– Siren.. Mulla ois sulle synttärilahja.

– Mulle?? Ihana siskoseni, Siren huokaisi ottaessa ja avatessaan lahjaansa. Lahjaksi hän sai prinsessa kruunun. 

– Sä oot meiän perheen kaunein prinsessa ja halusin näyttää sen sulle.. Mä oon niin kateellinen sulle, Stella katsahti varpaisiinsa tämän sanoessaan.

 

Screenshot-256.jpg

– Höpö höpö! Mulla on kyllä maailman ihanin ja kaunein pikkusisko! Mä rakastan sua niiiin paljon, Siren sanoi rutistaessaan tiukasti siskoaan.

Hän oli kiitollinen siskolleen kaikesta. Varsinkin lapsuuden muistot olivat kultaa. Kukaan ei tulisi koskaan satuttamaan heitä, sillä he ovat vahvempia, kuin kukaan koskaan.

 

Screenshot-260.jpg

Pieni mustasukkaisuus hiipi veljesten välille Anguksen löytäessä Elviiran ja Aidenin kaksin kesken vanhempien makuuhuoneesta. Sitä paitsi Elviiralla ei ollut edes päällään mitään!

– Kröhöm.. Anteeks vaan, mut äiti sano et Elviiran pitää lähtee ihan just et saisinko viel huomioo ennen sitä.

– Ai.. Sä tulitki jo tai siis juu. Käyn laittaan eka vaatteet.

 

Kiitos, kun luit! <3

(36 kuvaa)

 

Loppuun vielä taloesittely ja pari extra kuvaa!:

 

Screenshot-206.jpgScreenshot-207.jpgScreenshot-208.jpgScreenshot-209.jpgScreenshot-210.jpg

 

Tyttöjen huone:

Screenshot-212.jpgScreenshot-213.jpg

 

Keittiö:

Screenshot-214.jpgScreenshot-215.jpg

 

Poikien huone:

Screenshot-216.jpg

 

2 vessa/kylpyhuone yhdistelmää

Screenshot-218.jpg

 

Vanhempien makuu/työhuone:

Screenshot-219.jpg

 

Extrakuvat:

Screenshot-201.jpgScreenshot-259.jpg

Syitä rakastaa tätä perhettä!  Välillä vaan miettii, mitä perheen pään sisällä liikkuu. Jermo vaan marssi chillisti vessaan, vaikka tiesi(?) Stellan siellä olevan.. Sitten vielä Anguksen keppostelu veljelleen kruunaa kaiken! Kannatti ärähtää tyhmäilyistä :D

 

~LadyShimmer