Heippa rallaa!! Motivaatio pula uhkaa kouluhommien ohella, mutta pusketaan yhdessä läpi ja pistetään Shimmerin sukua eteenpäin. Muistakaa kommentoida ja nostaa motivaatiotani! :) Lukiloa! <3

 

Screenshot-118.jpg

Päivä päivältä Aidenin sottapytty piirre alkoi näkyä. Jopa ruualla hän sotki kaikki paikat ja sai äitinsä raivon partaalle siivouksen kanssa. Niin, kuin nytkin perjantai aamuna ennen koulua. Ruoka lenteli pitkin keittiön pöytää ja lattioita.

 

Screenshot-163.jpg

Suuri ja mahtava tai ei niinkään mahtava keksijä isä oli jälleen työpajallaan. Hän yritti vaivalla keksiä uutta keksintöä markkinoille, mutta harmikseen ei saanut sitä vieläkään aikaiseksi. Jermo huokaisi syvään ja kokosi ajatuksensa.

– Taidan tarvita hermolomaa, Jermo mumisi yksinään pajalla.

Jermo sai mielestään loistavan idean ja päättikin yllättää Sheilan treffi-illalla kahdestaan. Hän soitti kansankaupalle, jonka kanssa teki yhteistyötä ja kysyi pihan mökistä yösijaa kahdelle ja sehän sopikin heille. Ainoa ehto oli tuoda lisää myyntiin. Sitten ravintolaan ja ystävän juhliin. Tämän Jermo suunnitteli rakkaansa pään menoksi.

 

Screenshot-127.jpg

Vanhemmat olivat lähteneet parisen tuntia sitten. He luottivat, että Aiden pitäisi lupauksensa ja huolehtisi sisaristaan lähtemättä yksin pois. Stella oli niin pieni, että tarvitsi paljon seuraa ja apua, mutta Aiden olikin tunnollinen veli ja päätti kantaa vastuun sisaruksistaan ja auttaa iltatoimissa.

– Angus! Me käydään Stellan ja Sirenin kanssa iltatoimilla niin mee eeltä laittaan iltapalaa, Aiden käskytti veljeään.

 

Screenshot-125.jpg

Angus oli puhisten laittanut iltapalan valmiiksi ja syönyt yhdessä sisarustensa kanssa. Sen jälkeen Angus oli käynyt iltapesulla ja Aiden mennyt laittamaan tyttöjä sänkyyn. Loppu illan Angus katselikin kiellettyjä elokuvia salaa veljeltään, koska tiesi, että vanhemmat olisivat raivona Aidenille tämän "salliessa" elokuvat.

– Mitä ihmettä sä sielä katot?! Nyt sit meet nukkuu niin sammutetaan televisio, Aiden sanoi vihaisena veljensä takaa.

Hän oli varovasti hiipinyt sohvan luokse ihmetellemään outoa ohjelmaa, jossa puolialastomia naisia hyppeli ympäriinsä. Oikeasti häntä nauratti Anguksen tempaus, sillä Aiden oli lyhyessä ajassa oppinut, mitä veljensä ajaa takaa.

 

Screenshot-123.jpg

Sheila ja Jermo olivat pukeneet parhaimmat vaattensa ylleen ja suunnanneet ravintolaan syömään illallisen jälkiruoan kera. Nyt Jermo oli tuonut Sheilan ystävän talolle, sillä siellä järjestettiin juhlat. Tämä kaksikko oli taivaltanut 16v yhdessä ja sitä he halusivat juhlistaakkin.

– Eikös me olla vähän liian vanhoja jo tällaisiin juhliin, Sheila naurahti vaivalloisesti keski-iän kriisiä potien.

– Höpö-höpö nyt mennään ja nautitaan, kyllä Aiden pärjää lasten kanssa, Jermo lohdutti, sillä huomasi hermostuneisuutta.

 

Screenshot-128.jpgScreenshot-132.jpg

Aamuyön pikkutunneilla pariskunta oli lähtenyt kansankaupan piharakenukselle, jonka he olivat vuokranneet. Siellä he nauttivat yhteisestä yöstään.

– Täällä on kaunista, Sheila huokaisi.

 

Screenshot-131.jpgScreenshot-129.jpg

Lauantaiaamu koitti ja tytöt olivat aikaisin hereillä. Onneksi Aiden oli motivoitunut täyttämään lupauksiaan hoitaen siskojaan, kuin omia lapsiaan ja vielä jopa täysin antaumuksella.

 

Screenshot-134.jpgScreenshot-135.jpg

Myös syntymäpäiväsankari oli noussut sängystään jo yhdeksään mennessä. Angus oli innolla juossut aamupalalle ja siivoili lelujaan pois sekä tyhjensi sisarten potan. 
 
–  Nyt olis äiti ylpee, Angus totesi veljelleen roskiksella.
 

Screenshot-141.jpg

Aiden oli korviaan myöten ihastunut hänen luokkalaiseen tyttöön, jonka kutsui veljensä syntymäpäiville. Huomenna olisi tanssiaiset, joten Aidenilla oli mahdollisuuksia saada tanssipartneri. Suoma Ojalammi saapui, kuin tilauksesta Shimmereille. Hän oli myös todella ihastunut Aideniin, mutta tätä poika ei tiennytkään.

–  Hei ennen, kun mun veli puhaltaa kynttilät niin... 

–  Niin?

–  Mul vähän niin, ku.. tota .. ois asiaa sulle, Aiden änkytti.

–  Kerro toki, Suoma sanoi silmät loistaen toiveikkaasti.

–  Huomennahan ois ne tanssiaiset niin mä vaan aattelin..

– OMG!!! TOTTAKAI MÄ TUUN ILMAN MUUTA, Suoma hihkui. Aiden hämmentyi tytön lähestyessä tätä punaisessa minihameessa keikistellen. Tyttö oli, kuin vuoristorata!

 

Screenshot-144.jpgScreenshot-143.jpg

– Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Angus. Paljon onnea vaan, koko perhe lauloi Aidenin astuessa kakulle.

–  Puhalla nyt ja muista toivoa, Sheila hihkui.

–  Mä toivon, että saan maailman parhaan huumorin ja tyttöjä, Angus tokaisia pitkän mietinnän jälkeen ja puhalsi kynttilänsä sammuksiin.

 

Screenshot-145.jpg

Anguksen toive kävi ainakin osittain toteen, sillä hän kasvoi ja sai uudeksi piirteekseen huumorintajuisen. Miten on sitten tyttöjen saanti?

 

Screenshot-146.jpg

Tämä kuvan kaunis tyttö oli luvannut Angukselle saapua juhliin ainakin katsomaan. Hän oli hieman ihastunut Aideniin Anguksen veliin, joten tottakai tilanne piti hyödyntää. Tämä upea kaunotar on nimeltään Elviira Johanson.

 

Screenshot-139.jpg

Tämä nuori ihastunut kaksikko meni Sheilan ja Jermon huoneeseen siinä toivossa, ettei kukaan yllättäisi heitä. Ilmiselvästi tuleva pari oli tunnustanut ihastuksensa molemminpuoliseksi.

 

Screenshot-149.jpg

Samaan aikaan ulkona Angus oli kaapannut Elviirasta kopin, sillä tämän taju oli lähellä lähteä pelkästä ihastuksesta. Tämä kaksikko löysikin yhteisen sävelen jo nopeasti. Angus sai ainakin Elviiran, jota jo pikku poikana haikaili. Olihan tämä Aidenin ikäinen eli pari vuotta vanhempi.

 

Screenshot-148.jpg

Elviira katsahti keittiön puolelle ja järkyttyi näkemästään. Aidenilla oli luokan epäsuosituin hissukka kylässä ja heidän välinen synkkaaminen paistoi kauas. Elviira katkeroitui ja päätti ottaa Anguksesta kiinni, sillä tiesi tämän tunteista ja olihan tämä ulkoisesti kuuma tapaus.

 

Screenshot-150.jpg

– Hei söpöliini, mitä, jos otetaan safkaa ja katotaan joku kiva leffa kaksin. Edetään tosi hitaasti ja nii. Ei todellakaan oo mikään kiire ja.. sillee, Aiden jalat täristen yritti puhua Suoman kanssa.

– Olet suloinen Aiden! Mutta yksi iso ongelma. Haluan todenteolla tanssia koulun komeimman pojan kanssa, mutta kotoa on tosi vaikea päästä. Voinko jäädä, vaikka sohvalle tai jotain, etten missaa tätä, Suoma vastasi.

 

Screenshot-155.jpg

Angus oli syömässä juuri Elviiran kanssa, kunnes Aiden saapui Suoman kanssa. Elviira alkoi selitellä, jotain vessaan menosta ja huonovointisuudesta. Aiden alkoi epäröimään hieman Elviiran käytöstä, sillä hän oli huomannut Suoman läsnäolon aiheuttavan sitä. Koulussakin Elviira oli kokoajan Aidenin luona. 

 

Screenshot-154.jpg

Aiden raahautui suihkuun, sillä aikaa, kun Angus järjesti tytöille heidän huoneessaan nukkumapaikkoja. Sheila olisi alunperin halunnut pojat ja tytöt erikseen, mutta Siren ja Stella olisivat turhaan pitäneet nuoret neidot hereillä, joten tämä antoi periksi.

 

Screenshot-147.jpg

– Ärrrr se tujee ja hattaa sut, Stella kihisi ravistellen nukkeaan suussa, mutta Siren pelästyi niin paljon, että leikit jäivät kesken ja alkoi huuto.

–Olivat he jo tunnin sovussa leikkineet, Sheila huokaisi saavuttuaan rauhoittelemaan.

 

Screenshot-152.jpg Screenshot-153.jpg

Loppu ilta sitten menikin hoitaessa iltatoimet ja opetellessa puuttuvia taitoja.
 
– Sano simoleon, Jermo yritti opettaa Simologian rahayksikköä, koska koki sen tarpeelliseksi.

 Ikävä kyllä Siren katsoi vain Jermoa pitkään nappisilmillään ja alkoi nauramaan heleää taaperon naurua. Sheila naurahti tälle tapahtumalle samalla, kun koitti opettaa Stellan kävelemään.

– Tuleppas tänne murunen, Sheila huokaisi pettyneesti tunnin opettelun jälkeen.

Viimein tyttö suostui edes yrittämään kävelyä! Huterasti, mutta varmin askelein tyttö käveli jo kokonaisen metrin äitinsä syliin. Ei aikaakaan, kun tyttö oppi melkein kävelemään. Enää puuttuisi luottamus itseensä.

 

Screenshot-157.jpg

Muiden jo nukkuessa Angus ja Elviira olivat käpertyneet toisiaan vasten sohvalle olohuoneeseen katsomaan elokuvaa.

– Mä haluisin antaa sulle vielä jotain, Angus kuiskasi korvaan saaden Elviiran kikattamaan.

Angus nojautui suutelemaan Elviiraa, mutta tyttö hämmentyi niin paljon, että torjui ensisuudelma yrityksen. Hän oli odottanut aivan muuta. Sellaista kiihkeää, mutta poika yrittikin suudella. Elviira ei vain tiennyt halusiko ensisuudelmansa Anguksen kanssa, sillä Aiden oli yhä mielessä. 

 

Screenshot-158.jpgScreenshot-159.jpg

Äskeisen episodin jälkeen kaksikkokin raahautui nukkumaan. Angus tosin pettyneenä omaan charmiinsa ja yrtitykseensä. Seuraavana yönä hän näki unta Elviirasta, joka jätti hänet tanssilattialle ja lähti toisen matkaan. Se poika muistutti jotain tuttua vähän, kuin Aiden. Ehkäpä sisimmässään Anguskin oli huomannut.

 

Screenshot-106.jpg

– Puuloooaaa, Siren huusi kiukkuisena heittäen puurolautasen lattialle. Taas tämä joka päiväinen kiukuttelu alkoi ja kunnon metakalla sekä rummutuksella. 

Vieressä Stella söi nätisti oman puuronsa ja odotteli, koska isä olisi valmis. Tänään olisi isosiskon synttärit, joka tietäisi enemmän aikaa vanhempien kanssa. Tästä Stella oli mielissään, mutta raukka ei vielä tajunnut menettävänsä leikkikaverinsa osa-aikaisesti. 

 

Screenshot-111.jpgScreenshot-108.jpg

Jermo ei ollut ihan hirveän innokas siivoaja, jonka kyllä huomaa. Postissa he saivat ilmaisen lomamatkan ja lähtivat matkoihinsa. Sirenin syntymäpäivät koti ja tanssiaset olivat poikien vastuulla. 

– Tää on aika hirvee läävä, Elviira tuhahti etsiessään aamupalaa.

 

Screenshot-109%20%282%29.jpg

Tytöt olivat menneet katsomaan Sim elämää televisiosta poikien hoitaessa taaperot ja itsensä kuntoon. Aiden huikkasi heipat ja lähti hakemaan kakkua, jotta Sireniä voitaisiin juhlia ennen tanssiaisia. Anguspa leikkikin tyttöjen kanssa. 

– Mitä sä aiot pukee päälles? Mä en meinaan ite yhtään tiiä, Suoma koitti saada jutustelua aikaan.

–  Niin, mikäs sun nimi olikaan? Sori, kuulostin tylyltä. Aattelin, sillä vaan, kun jos meiän jutut toimii poikien kaa ollaa vähän niin, kun samaa sukuu ja ois tosi noloo unohtaa toisen nimi, Elviira naurahti hermostuneena yrittäen peitellä sisäistä inhoaan tyttöä kohtaan.

– Ja siis joo, en mä oikein tiiä ehkä joku mekko. Tarvii testailla vähän kaikkee muuten meen tylsästi arkiasussa, Elviira jatkoi.

– Mä oon Suoma, se koulun ei niin suosittu toisin, kun sä. Varmaan vaikee muistaa kaikkien nimet, kun kaikki juoksee perässä ihaillen, Suoma naurahti ja huomasi pian Elviiran loukkaantuneen ilmeen. Suoma ei kehdannut enää sanoa yhtikäs mitään.

 

Semmonen osa tällä kertaa! Ens osassa on tanssiaiset ja Sirenin syntymäpäivä. Saa nähdä meneekö tanssit hyvin! :) Kiitos, kun luit ja ensi osaan. Yritän saada sen ensiviikon loppu puolella ulos, sillä yritän vähän panostaa osiin ja kuviin nyt, kun vähän sähläillyt.

~LadyShimmer 

(32 kuvaa)