Meni vähän aikaa saada tämä aikaiseksi.. Vatsatauti ja influenssa pyyhälsi yli, mutta jälleen voimissaan. Illan migreenikohtausta odotellessa ja netin sekä motivaation toimimisen kanssa kamppaillessa.. Tässä kuitenkin tällainen lyhykäinen osa väliin ja sitten toivotaan tapahtumaa! Välistä hupeni kuvia koneeni syövereihin, pahoittelut siitä. Lukiloa rakkaat lukijat! <3

 

Screenshot-106%20%282%29.jpg

Shimmereiden oma pikku pahis oli jälleen vauhdissa. Tällä kertaa kepposten merkeissä. Hän ansoitti koko talon lattiasta kattoon kaikkia huoneita myöten mihin vain jotain keksi laittaa.

– Hah, viimeinen, Angus tokaisi naurahtaen ja esitti pyyhkivänsä käsistään todistusaineistoa. 

 

Screenshot-115%20%282%29.jpg

– Yritetääs nyt neiti näpsäkkä käydä potalla taas nätisti. Pitäisi päästä sänkyyn nukkuun et isi sais tehä viel töitä, Jermo mumisi tyttärelleen samalla, kun haukotteli.

 

Screenshot-116%20%282%29.jpgScreenshot-119.jpg

Jermo laittoi kummatkin tytöistään nukkumaan ennen, kuin menisi hätyyttelemään poikia ja vaimoaankin sängyn pohjalle. Huomenna olisi perus arkipäivä, mutta Stellan ja Aidenin syntymäpäivät kolkuttelivat ovella. Koko perheen kanssa juhlittaisiin syntymäpäiviä illemmalla.

 

Screenshot-123.jpg

– Jos sä lasket ton yhteen ton kanssa kerrot tolla ja sit teet toisen laskun muuten samanlai mut käytät noita ja jaat. Niin saat oikeen vastauksen, Aiden yritti selittää uutta matematiikan aihetta pikkuveljelleen.

– Mä en nyt kyllä tajunnu.. Näh sanon vaan, etten osaa, Angus sanoi päätään raapien ja viskasi kirjat lattialle ja paineli nukkumaan.

 

Screenshot-114%20%282%29.jpg

– Huomenta! Olisi tänään pari erityisempää asiaa illala. Toivon, että koko perhe olisi kotona.

– Okei iskä, mut nyt pakko mennä kouluu, Aiden hihkaisi täynnä intoa.

Hän odotti iltaa toden teolla, sillä tiesi syntymäpäivänsä olevan tänään. Aiden ei kyllä tainnt ymmärtää, että hänellä on yhteiset syntymäpäiväjuhlat Stellan kanssa. Siren oli yhtä tietämätön kaikesta, kuin yleensäkin, slti hän nätist söi aamupalaa syöttötuolissa.

 

Screenshot-118.jpg

– Voi luoja tätä kämppää! Nyt jo hajoaa käsiin, Jermo tuhahti.

Hieman lisää tutkiessaan Jermo huomasi, että lavuaariin oli viritetty ansa, joka laukesi sit käyttäessä. Oli kauhea homma siivota vessan tulviva lattia ja kiristää hanaa jakoavaimella, jottei hana enää roiskisi.

 

Screenshot-121.jpg

Siren istui jälleen kiltisti potalla, mutta tällä kertaa Sheilan kanssa. Kuinka ollakkaan tapahtui ihme ja tämä pienokainen oppi pottailun jalontaidon. Se tiesi vähemmän vaippoja ja hommia.

 

Screenshot-163.jpg

Jermo oli jälleen työntouhussa. Hän keksi uuden keksinnön, koiralelun. Se tiesi lisää rahaa, kun keksinnöt saataisiin myyntiin.

 

Screenshot-127.jpg

Pikkuinen Stella oli puhaltanut kakun kynttilät äidin avustuksella muiden riemunhuudahdusten keskellä. Stellasta kasvoi ihan suloinen tyttö. Paljon on Jermon näköä.

 

Screenshot-126.jpg

Lopuksi juhlittiin vielä Aidenia. Hän mietti tarkkaan, mitä toivoisi.

–  Toivon, että saan paljon ystäviä ja rakastun koulun komeimpana poikana. Aiden kuiskasi itsekseen ennen, kuin kynttilät oli puhallettu. 

Aidenista tulki melkoinen komistus, vaikka itse sanonkin ja uudeksi luonteenpiirteekseen hän sai ujon. Kiitos, kun luit ja toivotaan, että tarina etenisi nopeammin! <3 Ensi osassa kuva uudesta Aidenista, kun kuvia tosiaankin hukkui..<3

 

~LadyShimmer 

(11 kuvaa)