Hei vaan kaikki IHANAT lukijani uudet ja vanhat! Miten ikinä tänne eksyitkään niin olen kiitollinen! <3 Olisi aika jatkaa Shimmerin elämän seurailua. Vuorossa olisikin jo osa 11, vau! En viitsi, muuta löpistä tähän alkuun, joten mennäänpäs yhdessä katsomaan, mitä elämä tuo tulessaan tälle perheelle. Lukuiloa! <3

 

Screenshot-110.jpg

– Hyvää huomenta rakas, Sheila sanoi antaen pusun pojan otsalle ja istuessa ruokaseuraksi.

Sheila oli leiponut vohveleita aamiaiseksi koko perheelle sunnuntain kunniaksi. Ruoka maistui hyvin koko perheelle sitä mukaa, kun he olovat heräilleet.

– Huomenta äiti, Aiden huokaisi väsyneenä haukotellen.

 

Screenshot-113.jpg

Aiden oli suunnannut vanhempiensa huoneeseen pelailemaan ystäviensä kanssa netin kautta. Samalla hetkellä Jermo oli viimeistellyt uuden makuuhuoneen tulevalle lapselle ja Sirenille. Eivät he nyt ikuisesti voineet samassa huoneessa vanhempiensakkaan kanssa nukkua. Sitä paitsi rahaa oli tullut hyvin ja aikaakin Jermolta löytyi uuteen projektiin, jonka tämä innoissaan otti vastaan. Upeasti perheen isä sen kyllä sitten toteuttikin. 

 

Screenshot-116.jpg

– Heippa pikku tytöntylleröinen, Sheila höpötteli pikku nyytille, joka oli aivan ihmeissään huomiosta jota oli alkanut Sheilalta saamaan. He leikkivät nykyään, joka päivä lentokoneleikkejä ja muuta mukavaa vauvan kanssa.

 

Screenshot-117.jpg

– Tänään onkin pikkuisen syntymäpäivä! Me käydään kyllä eka yksissä juhlissa, mutta sen jälkeen juhlitaan koko ilta vain ja ainoastaan sinua, tämän snaottuaan Sheila muiskautti mojovan suukon Sirenin otsalle ja syleili tätä. 

 

Screenshot-118.jpg

Sheila siirtyi kauemmaksi pinnasängystä. Hän asetti kätensä hellästi vatsalleen ja hieroi sitä hyräillen pehmeällä äänellään tuttuja tuutulauluja. Samaan aikaan alkoi Sirenin sängystä kuulua pientä tuhinaa ja maha-asukki aloitti villin temmellyksen. Potkut tuntuivat ja näkyivät kauas.

– Ihan pian on laskettuaikasi älä ennen sitä ulos tule, Sheila hymähti vatsalleen.

 

Screenshot-115.jpg

Aiden oli jäänyt pelailemaan tietokoneella, sillä aikaa muu perhe katsoi Simogian elämää.

– On tuo Marge ja Tommi kyllä ansainneet toisensa, Sheila huokaisi ihaillen.

– Mä en ymmärrä tätä ohjelmaa siis ihan turhaa skeidaa. Kaikki menee kaikkien kanssa naimisiin ja sit ne vaihtaa pareja. Margeki oli viime jaksossa menny Tommin kaa sänkyy. Sit murhia ja kuolemia, Angus tykitti uutisia tulille.

– Mitä sää semmosia jaksoja oot kattonu?, Sheila oli aivan hämillään.

– Isin kaa eilen, kun sil jäi pari jaksoo välistä. Samaan aikaan Jermo tunsi pistävän katseen kyljessään. Hän tiesi, että Sheila piti huolta ikärajoista ja oli hyvin pettynyt joustamiseeni.

 

Screenshot-162.jpg

Jermo lähti vauhdilla siivoilemaan taloa ennen juhlia. Illalla pieni Sirenkin täyttäisi vuosia ja lähtisi elämässään uusiin vaiheisiin. Paljon mentäisiin elämässä eteenpäin. 

 

Screenshot-160.jpgScreenshot-161.jpg

Jermo piti pienen ruokatauon ja jatkoi siivoamistaan. Oli enää tunti aikaa lähtöön. Sen huomasi, sillä Sheila alkoi jälleen hössöttämään. Hän juokisenteli ympäri taloa hössöttäen, kuinka kaikki pitäisi olla jo valmista. Samalla hän  pakkasi laukkuun uimapukuja ja aurinkorasvaa.

– Mennäänkö jo?!, Sheila huohotti jälleen kaikkien niskaan.

 

Screenshot-121.jpg

Sheila jäi vielä hoitamaan pikku Sireniä, jolle kutsuttaisiin lastenhoitaja, ettei perheen juhliminen olisi niin haastavaa. Jermo lähti, sillä aikaa viemään Sheilan ystävän luokse poikia. Juuri, kun Jermo nousi autosta ja irroitti poikien polkupyörät auton takaa. Pian puhelin alkoi soida ja oli aika kurvata muualle. Onneksi pojat saivat jäädä hetkeksi vielä uimaan ja leikkimään vesisotaa.

 

Screenshot-122.jpg

Sheila oli tilannut heti puhelun jälkeen taksin hänelle. Supistukset olivat käyneet sietämättömiksi eikä muuta vaihtoehtoa näkynyt siinä kohtaa, kun lapsivedet valahtivat. Onneksi tämä ei ollut ensimmäinen kerta synnyttämässä, joten Sheila pysyi kokoajan rauhallisena.

– Neiti, tarvitsetteko apua? Olen aivan joutilas, tuntematon tumma mies tarjosi apuaan kohteliaasti.

Sheila meinasi ensin kieltäytyä, mutta kipu oli niin sietämätön, että mies auttoi Sheilan sairaalan sisäpuolelle, jossa hoitaja auttoi tämän pyörätuoliin.

– Odota sairaalan ulkopuolella minua ruskeampaa miestä raitaisella nappipaidalla. Jos hän esittäytyy Jermoksi kerro, että synnytys käynnistyi jo, Sheila puuskutti ennen, kuin matka lähti synnytyssalia kohti.

 

 Screenshot-147.jpg

Screenshot-123.jpg

Sillä aikaa kotona Siren oli täysin unohdettu. Jermo soitti sairaalalla, että pojat suuntaisivat kotiin juhlimaan Sireniä, että tämä ei olisi täysin unohdettu. Samalla hän kertoi, että pieni lapsi aikoi tulla tänään maailmaan.

Kotona Sirenistä oli kasvanut vallan suloinen tapaus. Kaunis pieni Alientyttö.

 

Screenshot-124.jpg

Sheila asteli ulos sairaalasta käsissään pieni suloinen nyytti. Perheeseen saapui toivottu tyttölapsi. Lapsi kastettiin Twinbrookin keskussairaalassa Stella Piritta Shimmeriksi. Raskaus ja synnytys oli sujunut hyvin, joten perhe sai kotiutua jo seuraavana päivänä. Tytöt saivat niin sanotusti erikoiset nimet, kuten pojillakin. Jermo nimesi Sirenin S-kirjaimella alkavaksi, koska kirjain muistuttaa häntä Sheilasta. Ainoasta oikeasta rakkaudestaan. Sheila taas tahtoi aina antaa oman nimensä alkukirjaimen tytölle ja nyt näiden nimet sointuivat kauniisti yhteen niin, kuin pojillakin keskenään. Toinen nimi Piritta juontaakin kasvaimia vastaan taistelleesta äidistä.

 

Screenshot-133.jpg

Isä Jermo oli aivan haltioissaan yhteisestä tyttölapsesta. Saisi Sirenkin leikkitoverikseen muutakin, kuin poikia. Hän olikin, joka päivä leikittämässä ja syleilemässä pientä Stellaa. Kaikesta huolimatta, jokainen oli yhtä tärkeä ja rakastettu perheessä. Aina Jermo ei sitä vain kerinnyt näyttämään.

– Isin pikkuinen kultamussu tuli vähän etuajassa, mutta ei se mitään Siren tarvitsikin jo leikkikaveria, Jermo höpötteli.

 

Screenshot-129.jpg

Sheila oli mennyt Sirenin vuoteen vierelle ja nostanut tämän sängystä. 

– Pitäisi vähän opetella simin perustaitoja elämää varten. Olet sinä kyllä kaunis tyttönen, Sheila huokaisi saadessaan ensi kertaa syliinsä kasvaneen Sirenin.

Sheila ehti hieman opettaa Sireniä kävelemään, kun kello tuli tasan kahdeksan.

 

Screenshot-130.jpg

Jermo pääsi juuri ja juuri ylös pistämään Stellaa valmiiksi untenmaille. Samalla Stellan kanssa piti poikia hätyytellä. 

– Miksihän meillä ei vieläkään ole kahta vessaa, Jermo tuhahti. 

 

Screenshot-125.jpg

Onneksi viikonloppu oli ollut rankka ja toiminnallinen, sillä pojat nukahtivat yhdeksään mennessä huoneeseensa. Sheila kävi peittelemässä Aidenin ja Anguksen niin hyvin, kun pystyi. Sen jälkeen oli vielä yksi vaikea tehtävä.

 

Screenshot-128.jpg

Nimittäin Siren pitäisi saada nukkumaan. Vähän aikaa Sheila sitten lauleskeli tuutulauluja ja luki iltasatua. Kunnes viereisestä sängystä kajahti kimeä huuto. Ilmeisesti pahat unetolivat herättäneet vauvan.

– Sitten Jimmy Gotter lähti hakemansa kirkuvaa kiveä. Huomenna kerronkin tarinan lopun, joten hyvää yötä rakas, Sheila sanoi antaen suukon pikkuisen otsalle. 

– Ei väsy, Siren kiukutteli sängyssään.

Sheila päätti, ettei kiinnitä ollenkaan huomiota Sirenin kiukutteluun, sillä sivusilmällä tämä oli huomannut haukottelua ja pilkkimistä. Kyllä hän kohta nukahtaisi ja myöntäisi häviön nukkumattia vastaan. 

 

Screenshot-137.jpg

 Sen jälkeen hän raahautui toiselle sängylle antamaan Stellalle ruokaa. Jermo oli ollut ruokkiessa huolimaton. Ei Stellalla olis vielä nälkä, jos tämä olisi hyvin ruokittu. Sheila nukutti Stellan uudestaan uneen ja samaan aikaan Sirenkin luovutti taistelun nukkumattia vastaan.

 

Screenshot-107.jpg

Sheila ei saanut kirjoitus intoa, vaikka elämä oli saanut uuden suunnan. pojat kävivät koulua ja tytöt eivät olleet kovin vaikeita tapauksia. Toisaalta keski-iän kriisi teki tuloaan, sillä huomenna aamulla heräisi jo 30-vuotias Sheila Shimmer. Aika tosiaankin lensi, kuin siivillä. Artikkeleita lehteen ei kyllä tällä menolla tulisi.

 

Screenshot-143.jpgScreenshot-142.jpg

Avioparin puhelimet soivat viikon tiuhaan tahtiin kilpaa. Treffipyyntöjä sateli kasoittain puhelimiin viesteinä ja puheluina. Lisäksi postilaatikko käyttyi kirjeistä ja lahjoista. Taisi olla Twinbrookin suosituimmat tämä kaksikko.

 

Screenshot-141.jpg

Sheila meni siivoamaan vessaa ja lasten huoneita, joten Jermo sai taistella Sirenin syömään. Siren oli tottunut siihen, että Sheila laittoi hänet syömään ja kaikki oli valmiina. Puinen syöttötuoli ei viehettänyt liian hitaalla vauhdilla. Jermo oli aivan hämillään tehosekoittimen kanssa. Se olikin yllättävän vaikea käyttöistä.

– POOOIIIIIITTT, Siren huusi kiukkuisena.

 

Screenshot-144.jpg

Ruokasodan jälkeen oli keittiö aivan likainen. Siren oli heittänyt lautasen lattialle ja roiskinut pitkin seiniä velliä. Ruokaa oli onneksi mennyt edes vähän mahaan. Jermo päästi pikkuisen vapaaksi ja hän rynnistikin poikien huoneeseen leikkimään talon ainoilla leluilla.

 

Screenshot-149.jpgScreenshot-150.jpg

Sheila varttui pois viimein teiniajoista lopullisesti. Hän oli oikea aikuinen ja kriisi iski hänen nähdessään peilistä itsensä. Rypyt tuntuivat näkyvän paremmin tai sitten Sheila vain kuvitteli niin.

– Tunnen itseni vanhaksi, joten kai siltä pitäisi näyttää. Pelottavaa, Sheila tuhahti peilikuvalleen ja otti sakset käteen.

Hän leikkasi varovasti hiuksiaan. Lopulta hän leikkasi ronskimmin ja lopputulos olikin todella lyhyy vanhaan verrattuna ja katsoi haikeana, kun hiuksia tippui suuri kasa lattialle. Lopuksi hän sitoi hiuksensa nätisti nutturalle.

 

Screenshot-151.jpg

Aiden oli jälleen palannut partiosta kotiin tekemään läksyjään. Hän puhisi pitkään raapien päätään ja paukutellen kynällä pöytään. Angus oli aikoja sitten hutaissut läksyt, joten hänestä ei olisi apua. 

 

Screenshot-155.jpg

Iltatoimet olivat jälleen koko perheen osalta edessä. Jermo passitti pojat hoitamaan itse iltatoimensa ja uhkasi Sheilan tulevan valvomaan, jos ei suju. Jermo hoiti, sillä aikaa tytöt sänkyyn ja tuhisemaan.

 

Screenshot-156.jpg

Sheila kävi kaupungilla stylistilla pyytämässä aikuisempaa tyyliä, siellä häntä oli ohjattu uuteeen suuntaan ja lopputulokseen hän oli itse hyvin tyytyväinen. Ei liian aikuismainen, mutta ei niin teinikään. Hiuksiakin oli pitänyt vähän siistiä stylistin luona, jotta tyyli ei olisi niin repsottava.

 

LOPPU KUVAT:

Screenshot-153.jpgScreenshot-157.jpg

Omasta mielestäni Sheila ei mitenkään rupsahtanut. Ulkoisesti hän on yhtä kaunis, kuin nuorenakin. Sanokaa toki omia mielipiteitänne! :)

 

 

LadyShimmer kiittää ja kuittaa! <3 

(28 + 2 kuvaa)