DAMN! 9 osas ulkona jo nyt! Viimeksi näimme Jermon keksijä uran huipentuman ja inspiraatiopistoksen. Mitäs tällä kertaa olisi luvassa? No sepä selviää lukemalla tämä osan! Itsekin yllätyin juonen käänteestä. Yritän saada osia tiheennettyä, mutta kouluhommat vähän hidastaa ja rakkauselämä, joka on saanut uuden nosteen ..  ;)

Semmoinen ilmoitus luontoinen asia vielä, että toisen sukupolven perijä on valittu, mutta kolmanteen sukupolveen ja siitä eteenpäin vaikutatte te, jos niin vain haluatte! Ihanaa, kun lukijoita on taas ajautunut monia kymmeniä tänne. Lukuiloa! <3

 

Screenshot-105%20%282%29.jpg

Tähän alkuun toivotan teidät tervetulleiksi ihailemaan kasvanutta komeaa sydäntensärkijä Aidenia. Jouduin avaamaan vaatekaapin kautta näkymän, jotta saisin selkeämmän kuvan. Näettepä ainakin edestä ja takaa. Silmät ja ihon väri ovat ainakin Jermolta perittyä. <3

 

TARINAAN:

 

Screenshot-139.jpg

Aiden oli juuri syönyt hernekeittonsa, kun isä ilmestyi vihdoin samaan pöytään. Aina Jermolla oli muuta menoa, kuin olla lastensa kanssa. Varsinkin nyt, kun oli enää yksi taapero vahdittavana. Se tiesi Jermolle enemmän työaikaa, sillä Aidenille nakitettiin Anguksen leikittämis ja vahtimis hommat. Välillä jopa ruokkiminen.

 

Screenshot-134.jpg

– Tjattoji tuee! BJYM BJYM, Angus leikki poikien huoneessa juosten sitä ympäriinsä. Angusta ärsytti olla samassa huoneessa katsomassa itselleen uusia vaatteita, sillä hän ei voinut keskittyä 100% vaan välillä piti jaksaa valittaa huoneen sotkemisesta.

– ANGUS! Yks lelu kerrallaan, jos et leiki laita pois, Aiden ärähti.

 

Screenshot-136%20%282%29.jpg

Samaan aikaan Jermo tuli poikien huoneeseen ja ihmetteli pojan kireitä hermoja. Hän antoi iltamaidon Angukselle, sillä oli iltatoimien aika.

– Mitä sä ny tollai Aiden? Angus on vielä pieni. Ihan samanlainen säkin olit, Jermo yritti rauhoitella poikaa kertoen tälle faktoja. Hän jatkoi:

– Voin mä toki kertoo sunkin lapsuus juttuja niin voit vertailla teitä, Jermo naurahti ja laittoi Anguksen nukkumaan.

– JERMO! TULE ÄKKIÄ AUTTAMAAN, Jermo kuuli makkarista huudon.

 

Screenshot-138%20%282%29.jpg

Jermo rynnisti makkariin ja siellä Sheila oli valmiina hääyö hepeneissä pitkästä aikaa. Hän asettui Sheilan viereen sängylle. Mielessään hän ihaili, kuinka upea hänen kultansa on.

– Kultsu hei, miten ois se tyttölapsen yritys, Sheila vihjaili flirttailevasti ja johan Jermo innostui. Hän kaatoi Sheilan sängylle ja kävi tosi toimiin Sheilan hihitellessä, kuin ennen vanhaa.

 

Screenshot-142.jpg

Poikien huoneessa Aiden oli vaihtamassa pyjamaa ja valmistautui nukkumaan menoon. Hän oli todella stressaantunut, sillä ensimmäinen koulupäivä jännitti aivan valtavasti pientä poikaa. Aiden lähti kipin kapin hammaspesulle, jotta huominen tulisi nopeammin ja se kaikki pelottava olisi ohi.

 

Screenshot-117%20%282%29.jpgScreenshot-118%20%282%29.jpg

– Rakas kello on kymmenen. Pitää mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna koulussa. Aiden juoksi halaamaan äitiään vielä ennen nukkumaan menoa.

– Hyvää yötä äiti, rakastan sinua, Aiden sanoi rutistaen kokoajan vain kovempaa.

– Niin minäkin sinua, nuku hyvin rakas esikoiseni, Sheila sanoi ja antoi vielä lopuksi suukon Aidenin otsalle ja kävi vielä varmistamassa, että Angus nukkuisi.

 

Screenshot-115%20%282%29.jpgScreenshot-116%20%282%29.jpg

Sheila oli noussut aikaisin seuraavana päivänä, sillä kimppakyyti tulisi seitsemältä hakemaan töihin. Hän pani töpinäksi ja meni poikien huoneeseen siivoamaan lelut pois tieltä ja herättelemään Aidenia kouluun. Kello oli kuitenkin jo puoli seitsemän ja aika läheni loppua liian nopeasti. 

–  Herätys Aiden kello on jo puoli seitsemän. 

Samalla Sheila vaihtoi Angukselle puhtaan vaipan ja vaatteet. Sitten Sheila vei Anguksen keittiöön syömään.

 

Screenshot-119%20%282%29.jpg

Aiden kömpi rätti väsyneenä alas sängystään. Hän haukotteli koko matkan keittiöön aamupalalle. Aiden oli nukahtanut vasta keskiyöllä liian jännityksen takia ja se nökyi hänestä. Koko yö oli muutenkin nukuttu todella levottomasti.

 

Screenshot-120%20%282%29.jpg

Jermo lähti selkäkipujen saattelemana hoitamaan Aidenia ja töitään. Ennen, kuin Jermo pääsi työhuoneeseensa hän kuuli suihkun ääntä. Jermo meni katsomaan ja tyrmistyi.

 

 Screenshot-127%20%282%29.jpg

– EIKÖ KUKAAN TÄÄLLÄ ENÄÄ OSAA SULKEA SUIHKUAKAAN! Ei, kun hetkinen. Oho.. Se onkin rikki, Jermo mutisi itsekseen samalla, kun luuttusi lattioita. Angus alkoi huutamaan aivan ihmeissään kuultuaan isän huutavan ja luuli, että isällänsä olisi jokin hätänä. Jälleen piti rynnätä hyssyttelemään.

 

Screenshot-126.jpg

Sillä aikaa Aiden oli astunut suurista pääovista sisään uuteen maailmaaansa eli peruskouluun. Tämä toisi uusia haasteita elämään ja se jännittikin Aidenia. Hän tunsi itsensä todella pieneksi valtavan koulun pihalla. Hänellä oli iso luokka, mutta jo ensimmäisenä päivänä jännnitys raukesi ja Aiden puhui monien poikien kanssa ja hieman tyttöjenkin, mutta todella ujosti. Koko päivän hän piti hauskaa uusien ystäviensä kanssa. Pian saapuikin bussi koulunpihaan hakemaan lapsosia koteihinsa. 

 

Screenshot-130.jpg

Kotona Jermo oli ollut siivoamassa taloa, kun yhtäkkiä hän tunsi suurta poltetta mahassaan. Hänelle iski suuret kivut ja hän huusi tuskissaan. Juuri ennen maahan lahoamista hän huomasi vihreää tähtipölyä ympärillään. Samaan aikaan hänen alitajuntaansa oli porauduttu ja alien nimeltään Jeppayee Ewi Bip otti häneen yhteyttä jälleen.

– Haluatko sinä pitää ihmiskokeiden tuotoksen lahjana vai lähettää se takaisin kotiplaneetalleen, kuului Jermon pään sisällä. 

Ensin Jermo ei ymmärtänyt, mistä Jeppayee puhui, mutta pian vihreä tähtipöly muotoutui hänen edessään pieneksi vihreäksi lapseksi. Alien lapsi oli ihmiskokeiden tulos. Jermo tiesi heti, että vauva pidettäisiin. Jermo oli valmis uhraamaan henkensä jokaisen lapsensa vuoksi ja Siren oli nyt osa hänen perhettään.

 

Screenshot-131%20%282%29.jpg

Jermo kantoi kädessään pientä tyttövauvaa, joka oli hänen ja jonkun toisen luomus. Jermo tunsi sisimmässään piston, vaikka hän ei voinut ihmiskokeita ja sieppausta vastustaa. Olisi hän silti voinut palauttaa Sirenin sinne mistä hän on lähtöisin, mutta jokin isällä pyysi pitämään Sirenin.

– Siren, minun rakas ainoa tyttäreni. Harmi, ettet voi periä sukuamme ja joudun varjelemaan sinua perheesi hengen uhalla, Jermo huokaisi. Sisimmässään hänestä tuntui, että hän valitsi väärin pitäessään tytön.

Heidän välilleen kuitenkin syntyi heti aivan erityinen side. Sellainen, kuin synnyttäneillä äideillä oman lapsensa välillä. Olihan Jermo tosiaan synnyttänyt vihreästä tomusta uuden tulokkaan. Jermo oli ostanut naapurilta upean pinkin sängyn tulevalle tytölle. Siren siihen, kuitenkin nyt laskettiin uinumaan makoisia uniaan.

 

Screenshot-135%20%282%29.jpg

Sheila oli juuri päässyt töistään. Hän käveli päämakuuhuoneeseen vaihtamaan työvaatteitaan pois, kun hän huomasi valtavan vaaleanpunaisen kehdon katoksella. Hän asteli sängyn viereen ja kauhistui.

– Kuka hitto sinä olet ja, mitä teet kodissani?, Sheila huokaisi järkytyksestä.

Samaan aikaan Jermo rynnisti perässä valmiina selittelemään. Sheila käännähti ympäri ja katsoi järkyttyneenä aviomiestään. Jermo katsoi syvälle Sheilan silmiin joista paistoi epätoivo suru ja hämmennys. Heidän välillään oli pitkä hiljaisuus. 

 

Screenshot-133%20%282%29.jpg

Loppuun tällainen kevennys kuva.

Sheila koki ison muutoksen elämässään ja siinä samalla se oli suuri järkytys koko perheelle. Jermolla on nyt lapsi toisen kanssa ilman Jermon omaa tahtoa, mutta silti tämä piti tyttären. Sheila epäröi mielessään varmasti asiaa. Hänellä on suuri päätös, sillä heillä saattaa olla kohta kolme yhteistä lasta ja yksi alien vauva. Mikäli hän niin haluaa. Sitä paitsi kuka selittää tämän lapsille?

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

(16+2 kuvaa)