Heippa rallaa ihanaiset uudet ja vanhat lukijani! Migreeni kaatoi minut joksikin aikaa sängyn pohjalle, joten olen hieam jäljessä omia suunnitelmiani. <3 Jälleen on aika julkaista uusi osa Shimmeriä! Tällä kertaa sain jo vähän tapahtumia sisällytettyä. Kuten otsikkokin jo kertonee keksijälläkin on vaaroja työssään. Nyt nähdäänkin, miksi ei kannata olla nero! Katsotaanpa, mitä Jermo raukka kokee työssään. Lukuiloa! <3

 

Screenshot-106.jpg

Perheellä alkoi olla kiire, sillä perhe oli harvoin yhtä aikaa kotona ja Aiden oli jäljessä kehityksessä. Angus osaisi jo kaiken ennen Aidenia, vaikka on paljon pienempi. Ensimmäinen sana, jonka kummatkin pojat oppivat oli äiti ja siitä riemu lisääntyi kotona. Jermo yritti kivenkovaa saada Aidenin sanomaan keksijän sanoja, onnistumatta kuitenkin. Pian kummatkin pojat puhelisivat päivät pitkät yhdessä. 

 

Screenshot-116.jpg

Sheila ja Jermo päättivät viettävänsä yhteisen loma päivän jättäen pojat lastenvahdin vastuulle. Sheilaa vähän pelotti ajatus, että pojat olisivat melkein ventovieraan kanssa. Ei hän täysin vieras ollut, sillä Anguksen syntyessä hän oli Aidenia hoitanut. Silloin lastenvahti oli pärjännyt riittävän hyvin, vaikkei nukkumaan ajoissa osannutkaan pistää ja kuulemma hätääntyi lasten itkiessä, jos niitä oli monia samassa paikassa.

 

Screenshot-115.jpg

– Olen vähän miettinyt rakas, Sheila aloitti.

– Niin? Onko jotain vialla rakas? Voit tottakai kertoa minulle, Jermo katsoi Sheilaa silmiin heidän katsellessaan yhdessä tähtitaivasta.

– Suhteemme on aika kuollut ja työmme eivät edisty, kun joudut hoitamaan lapsia ja itse olen töissä enkä lapsien kanssa juurikaan tekemisissä. Ei tää ihan tällai toimi. Oon muutenkin tosi huolissani susta. Pitäiskö meidän hankkia sulle työpiste muualle, kun lapset kasvavat?

– Mä jo aattelin et jätät mut, Jermo huokaisi helpotuksesta ja jatkoi:

–  Olet kyllä ihan oikeassa, ettei työmme suju. Odotamme, että pojat kasvaa ja pidämme työhuoneeni kotona. Voin siirtää työni viikonlopulle, siihen asti, kunnes molemmat ovat koulussa. Sitten voimme keskittyä suhteemme parantamiseen ja katsoa myöhemmin, sitä tyttö lapsen yritystä. Ellet halua ottaa nyt vapaata töistä ja keskittyä perheeseen?

– Ehkä myöhemmin otan vapaata, kun työt sujuvat. Sitten panostetaan perheeseemme, kun otan kunnon äitiys vapaan koko perhettämme varten. 

 

Screenshot-109.jpg

Pariskunta rynnisti ruokakojulle kilpaa nauraen niin, kuin ennen vanhaan. He nauttivat yhteisestä ajastaan moniin vuosiin. Tästä lähtisi uuteen nousuun työinto ja lastenhoito. Lasten huoneisiinkin pitäisi vielä panostaa, kun lapset kasvavat, mutta rahaa ei ollut vielä riittävästi. Näitä asioita pohdiskellessa he päätyivät tilaamaan heinäsirkkapiirakat molemmille. Jermon piirakan kanssa kesti niin kauan, että Sheila ehti pöydässä jo omansa syömään.

 

Screenshot-114.jpgScreenshot-112.jpg

Pariskunta hempeili pitkälle yöhön. He tanssivat hitaita kevätriehan musiikin soidessa. Ilmassa oli lemmenpäivän kunniaksi niin paljon romantiikkaa, että se alkoi jo pariskunnastakin paistaa kauas. He syleilivät ja suutelivat intohimoisesti keskiyöhön asti. Sitten he havahtuivat puhelimen soimiseen, johon Sheila sitten päätti vastata siihen, vaikkei Jermo pitänytkään häiriöstä. 

– Sheila Shimmer puhelimessa.

– TULKAA KOTIIN NÄÄ LAPSET SEKOO. NE VAAN ITKEE KOKOAJAN EIKÄ MIKÄÄN OO HYVÄ. NE EI SUOSTU EES NUKKUMAAN!, puhelimen päästä kuului hoitajan itkuista takeltelevaa ja hieman sekaista huutoa.

– Me tulemme heti, Sheila vastasi napakasti ja huomasi Jermon pettyneen katseen. Pariskunta lähti kiireellä kohti kotia päästämään lastenhoitajan nukkumaan.

 

Screenshot-110.jpg

Kello oli kaksitoista yöllä, kun lapset söivät iltapalaa. 

– Anteeksi herra ja rouva Shimmer. Koin tarpeen ottaa yhteyttä, sillä myönnän, etten pärjännyt kahden taaperon kanssa.

– Ei se mitään. Olimme muutenkin jo tulossa, Sheila sanoi lempeästi. Syvällä sisimmässään häntä harmitti illan keskeytyminen ja, ettei kaupoille vielä ehditty. Hän oli kuitenkin tyytyväinen, että sai taas olla lastensa luona. Jermo ja Sheila laittoivat pojat yhdessä nukkumaan ja kääriytyivät toisiinsa nukkumaan. Huomisen aikana Sheila kävi yksin kaupoilla.

 

Screenshot-128.jpgScreenshot-105.jpg

– Katso Jermo, mitä ostin, Sheila hehkutti.

– Ompa suloiset rattaat! Mutta, miksi uusi työpöytä?, Jermo ihmetteli.

– Tarvitsin uuden työpisteen, jotta saisin uutta inspiraatiota artikkeleihini. Vanha työpöytä menee Aidenille, kun hän kasvaa niin ei tarvitse, kuin ostaa sänky hänelle. Sheila kertoi ylepänä Jermon hymähtäessä ja taipuessa vaimonsa tahtoon. Hän ei vain viitsinyt sanoa mitään. Seuraavaksi käytiinkin maksamassa laskut ja Sheila panostaisi töihinsä. Myös Jermo ajatteli panostavansa, kunhan saisi lapset hoidettua.

 

Screenshot-133.jpg

– Hyvää iltaa arvoisa neiti, Ravintolan ulkopuolella seisoskeleva hovimestari tervehti.

– Iltaa herra. Olen Sheila Shimmer, Simologian lehdestä. Tulin tapaamaan keittiömestaria, sillä hän lupasi järjestää illallisen arvosteltavaksi lehteemme. Hovimestari vakavoitui ja saattoi Sheilan keittiömestarin luokse ja koko ravintola yritti parhaansa. Sheila oli hyvin tyytyväinen ravintolaan ja kirjoitti myönteisesti kotiin päästyään artikkelin. Tästä hyvästä ravintola alkoi menestyä vieläkin paremmin.

 

Screenshot-132.jpg

– Ittäää ittää ittää, Angus tuli huutelemaan työpajalle.

– Meneppä poika rakas muualle. Nyt on uni aika ja minulla on työni kesken, Jermo tuhahti katsomatta poikaansa. Jermo kehitteli uutta vimpainta. Toivoen, että pian saisi taas lisää rahaa käyttöön.

 

Screenshot-124.jpg

Yhtäkkiä Jermo kuuli outoa ääntä ulkoa muiden nukkuessa. Hän käveli ulko-oven taakse ja kurkkasi ikkunasta näkyvää sateenkaaren väristä loistoa. Hän käveli ulos suoraa valoilmiön alle ihmettelemään.

– Tämä pitää todistaa tiedemiehille. Pian olen suosituin nero koko Simlandiassa!

 

Screenshot-127.jpg

– Mitä ihmettä? Ei tämä näin voi mennä! Apua! Auttakaa minua, Jermo huusi hädissään. Kukaan ei herännyt auttamaan. Pian taivaalle ilmestyneen aluksen sisästä ilmestynyt valokeila imaisi Jermon sisäänsä. Hetkessä se oli jo kadonnut Jermo mukanansa.

 

Screenshot-129.jpg

Muukalaiset palauttivat hyvillä mielin Jermon maanpinnalle. Jermo oli seikkailut avaruudessa monia tunteja, jonka jälkeen häntä oli tutkittu useita kertoja erilaisilla tutkimuksilla. Syyksi selvisi kiinnostus maapalloa ja sen elämää kohtaan. Jermo ei loukkaantunut muusta, kuin varoittamattomasta sieppauksesta. Muuten hän oli hyvin mukana tutkimuksissa ja oli iloinen saadessaan auttaa. Hän inspiroitui toden teolla tästä.

 

Screenshot-135.jpg

– Pian koko maailma saa nähdä ufosieppauksen inspiroimat työni, Jermo mumisi itsekseen. Hän oli niin inspiroitunut sieppauksesta, että kehitti uuden keksinnön ja vaihtoi hiustyyliä. Hän käveli parturiin ja parturi lupasi yllättää ja niin hän onnistuikin. Enään ei muuta, kuin vaatteet vaithoon ja kilot karisemaan. Jermo oli perheenisänä lihonut ainakin 10kg ja se harmitti häntä. Ei muut perheessä ajatellutkaan asiaa.

 

Screenshot-137.jpg

– Ei sinun rakas tarvitse kenossa kävellä. Et sinä raskaana ole, Sheila naurahti.

– Jahas, Jermo totesi loukkaantuneena. Hän tiesi itsekin lihoneensa huimat noin 10kg.

 

Screenshot-138.jpgScreenshot-140.jpg

– Paljon onnea rakas Aiden, vanhemmat toivottivat Aidenille. Viimeistä kertaa Aidenia joutui auttamaan, sillä pian hän olisi koululainen. Kaikki kylässä kehuivat, kuinka hyvää kasvatusta Shimmerin perheen lapset saivat. Aiden kasvoi erinomaisen lapsuuden saattelemana tasapainoiseksi lapseksi. Hän oli hieman jälkeenjäänyt kehityksessään, mutta piankos pienellä avustuksella saataisiin koulu ja kaikki muukin käyntiin. Jokainen lapsi ansaitsee tukea kehityksensä varrella ja paljon rakkautta. Näin ajattelevat Shimmerin perheessäkin.

 

Ensi osassa näette miltä Aiden näyttää isona ja, mitä muuta perhe joutuu tekemään hieman hankalasti kehittyvän lapsen hyväksi. Mitähän muuta perheessä tapahtuu? Tästä hyvillä mielin oppina, että rakastakaa ympärillä olevia ihmisiä ja itseänne. Jokainen on yhtä arvokas. Näin Shimmerin perheessäkin ajatellaan! Aidenin uudeksi luonteen piireksi arpoutui kuumuuden ystävä. Kiitoksia hyvin paljon, kun luitte! <3  

(18 kuvaa)