Heissan! Viikkoja on taas vierinyt, mutta ei se mitään. Olen tehnyt päätöksen, että venytän osien kirjoutus aikaa. Nyt osia tulee 2vk sisään, jospa motivaatiota löytyisi enemmän! Motivoikaa minua myös kommenteilla! Viime osassa nähtiin epäonnistunut remontti, mutta mitenhän nyt Shimmerin perheellä menee. :) Lukuiloa! <3

 

7.jpg

– Mitäs synttärisankari isin kullanmuru, Angus hihitteli isänsä höpsöjä juttuja.

– Illalla, sitten puhallellaan kakkua.

 

7%20%288%29.jpg

Jermo sai lapset hoidettus ja palasi keksiäpöytänsä ääreen pyjamassa. Hän rakenteli hygienisti koneita ja leluja valmiiksi myyntiin. Sillä aikaa Sheila käväisi kaupassa hakemaan syntymäpäiväkakkua, kun ei ollut aikaa tehdä sellaista.

 

7%20%286%29.jpg

Sheila kävi ostamassa suloisen pienen kermakakun Angukselle. Hän lähti kauhealla vauhdilla kotiin, että Jermo ehtisi käydä vielä kansankaupassa. Kotona tapahtui auton ja lastenhoidon vaihto.

 

7%20%2810%29.jpg

– Hyvää päivää, myyjä sanoi lempeästi hymyillen samalla, kun Jermo astui sisään kauppaan.

– Terve! Toisin tänne myyntiin kamaa olen siis yrittäjä Jermo Shimmer.

– Ahaa, tottahan toki. Voit lastata kamat tähän pöydälle ja hinnoitella ne. Laitan ne myyntiin tämän illan aikana, myyjä vastasi. Tämän jälkeen Jermo viimeisteli myyntinsä kansankaupassa ja suuntasi kohti kotia katsomaan poikansa kakun puhaltamista.

 

7%20%2811%29.jpg

Kaikki kokoontuivat keittiöön kakun ympärille katsomaan perheen kuopuksen kasvua.

– Onnea äidin pieni muru, äiti sanoi haikeasti jo toisen lapsen kasvaessa.

 

7%20%2820%29.jpg7%20%2821%29.jpg

Anguksesta kasvoi vallan suloinen taapero. Hän hurmasi vanhempansa suloisuudellaan. Syntymäpäivä alkoi olla lopuillaan, sillä saapui myöhäisilta. Lapset laitettiin kummatkin nukkumaan, sillä huomenna aletaan harjoittelemaan perustaitoja, ja sitten olisi remonttikin.

 

7%20%2822%29.jpg

– Hienosti Angus! Äiti on tosi ylpeä sinusta, Sheila iloitsi lapsensa pottaharjoituksia, jotka sujuivat loistavasti ollakseen ensimmäisiä kertoja. Sitten alkoi remontti, kansankaupan tuottamalla myynnillä. Myynti tuotti 10 000 simoleonia!

 

Tähän väliin: 

7%20%2823%29.jpg

Tältä talo näyttää ulkoa.

7%20%2824%29.jpg

Tältä päältäpäin. Tapetit ja lattiat laitettu paikoilleen ja uutta seinää rakennettu. Myöhemmin rakennettiin keittiön ja ruokasalin välisiinn seinämä niin, kuin näkyy mutta olen vieläkin hieman muokannut tätä.

7%20%2825%29.jpg7%20%2826%29.jpg7%20%2829%29.jpg

Pahoittelen vesipisaroita kuvassa!

 

JATKUU:

 

7%20%2843%29.jpg7%20%2844%29.jpg

Poikien huoneessa oli remontin jälkeen alkanut kävelyharjoitukset. Sheila opetti Aidenia ja Jermo Angusta, jotta pojat oppisivat perustaitonsa ajoissa. Se olisi hyväksi lapsien kehitykselle ja Aidenin syntymäpäivä kuitenkin läheni kovaa vauhtia. Harjoitusten jälkeen lapset laitettiin unten maille.

 

7%20%2840%29.jpg

– Mihin ihmeeseen naiset muka tarvii vessassa roskista, Jermo tuhahti, sillä hänen mielestä keittiön roskis oli riittävä. Sen jälkeen Jermo pujahti lastenhuoneen kautta vaimonsa viereen nukkumaan. Ei ollut omgelmaa, sillä pojatkin nukkuivat nätisti.7%20%2849%29.jpg

Kello oli yhtäkkiä vierähtänyt puoli viiteen aamulla ja oli pakko herätä töihin. Pitkästä aikaa Sheila pääsee tekemään lempi työtään kirjoittamista. Unisena Sheila suuntasi virkistävään aamu suihkuun ja laittamaan aamupuuroa kaappiin valmiiksi.

 

7%20%2852%29.jpg

Kello lähestyi seitsemää aamulla ja alkoi tulla kiire, sillä kimppakyyti tulisi juuri pihaan. Sheila hotki aamupalan vauhdilla naamaansa. 

7%20%2853%29.jpg

– Ohhoh, taisi käydä pikku vahinko vaatekaapilla, Sheila tokaisi punastuessaan ja katsahti makuuhuoneelle, ettei kukaan nähnyt. Sen jälkeen hän käväisi keittiössä tiskaamassa ja vaihtoi vielä kerran vaatteitansa.

 

7%20%2858%29.jpg

Naama mutrussa juoksu jalkaa ja hieman väsyneenä kohti toimistoa menossa. Sheila oli myöhästynyt melkein kimppakyydistänsäkin. Kotona oli herätty seitsemältä kiukuttelemaan.

 

7%20%2830%29.jpg

– Täätäää, Angus huusi kiukkuisena herättäen Aidenin huutamaan omaan sänkyyn. 

– Äiittiiii, Aiden itki hysteerisesti, sillä oli tottunut, joka aamu äidin seuraan. Jermo vaihtoi vaipat ja vaatteet pojille sekä auttoi pottatouhuissa. Sen jälkeen lapset vietiin keittiöön odottelemaan aamupuuroaan.

 

7%20%2862%29.jpg

– Mihin hittoon ne puurot on laitettu? JOO JOO ISI TULEE KOHTA!, Jermon hermot alko jo aamusta olla hyvin kireellä. Lapset itki kilpaa lattialla ja puuroja ei löytyny. Itseään ei ehtinyt hoitaa.

– Miten Sheila on pärjännyt yksin, Jermo hymähti.

 

7%20%2839%29.jpg

– VATAIAS, kiljahti Angus pelästyessään viallista leluaan. 

– Mikä hätänä Angus? Eikö valas toimi, Jermo kyseli pojaltaan.

– Ee vataias, Angus itki. Ei auttanut muu, kuin laittaa Angus päiväunille ja opetella Aidenin kanssa puhumista lisää.

 

7%20%2835%29.jpg

– Ei, minä en lähde treffeille. Olen naimisissa ja perheen isä. Sinullakin on perhe yritäs nyt pysyä aisoissa, vaikka kuuma tapaus olenkin, Jermo naurahti. Samalla pojat nauttivat välipalaa ja äiti soitti lähteneensä kohti kotia. Jermo oli koko päivän vastaillut treffi kutsuihin kielteisesti ja pelännyt, koska Sheila ihmettelee koko aikaista linjojen varattuna olemista.

 

7%20%2821%29.jpg 

– ÄPPÄ, Angus hihkaisi ja kapusi äitinsä syliin. 

– No hei rakkaat, Sheila totesi muiskauttaessa pusun kummankin pojan otsalle. Jermo palasi työpisteeltään ja tokaisi:

– Miten sä oot kaikki vuodet pärjänny? Sheila naurahti ja vastasi:

– Asenne kysymys se on ja tottakai olen äitinä kiinytynyt lapsosiin. Olen vain vieläkin sitä mieltä, että olisit saanut auttaa minua enemmän eikä kumpikaan pojista ole sopiva periäksi. Tahdon suvun jatkajaksi tytön. Se oli myös äitini viimeisiä toivomuksia ennen, kuin meni leikkauksiin.

 

Tähän päätty tämä osa! Jospa pian alkais löytyä jotain sisältöäkin. Kaiken näköisiä ideoita saa ehdottaa toisen sukupolven kohdalle. Toivotaan, että pian alkaa tapahtumaan enemmän. Kiitos, kun luit ja HYVÄÄ JOULUA! <3 Ensi vuodeksi jouluspessua saa ehdotella.

(25 kuvaa)