Heissan ihanaiset lukijani! Olisi jo kuudes osa käsillä. Otsikossa viittaan viime osan loppuun. Tässä osassa selviää kuka tulee perheeseemme. Näemme myös millaista on, kun oma koti toimii duunipaikkana ja samalla siellä viipattaa kaksi pikkuista. Näemme myös onko Sheilalle perhe riittävä vai ei. Ei sen enempää löpinöitä tähän väliin. Lukuiloa! <3

 

6%20%2814%29.jpg

Aidenille soitettiin lastenhoitaja siksi aikaa, kun vanhemmat lähtivät sairaalalle. Lapsella oli kova hoppu maailmaan. Läheltä liippasi, ettei se tapahtunut sentään autossa. Sairaalalla Sheila käveli suorinta tietä sisään.

– Väistäkää vaimoni synnyttää!, huuteli Jermo perässä

 

6%20%2835%29.jpg

– Mun vaimo lähti just synnyttää meiän toista lasta! Oon ihan innoissani.

– Miksi, et mennyt mukaan?, kysyi kyläläinen ihmeissään. Jermo hölmistyi hieman kysymyksestä. Samalla sairaalan ovi kävi ja kummatkin kääntyivät ovellepäin.

(Tähän väliin tulevan lapsen luonne: Hän on kaikesta kiinnostunut & paha. Hän pitää popista, pinkistä ja köyhistä ritareista. Horoskoopiltaan lapsi on vesimies.)

 

6%20%2836%29.jpg

– Et sitten suvainnut tulla sisälle. Ei se nyt ekallakaan kerralla niin kamalaa ollut, Sheila naurahti

– Saimme juuri kätilön pontevan pienokaisen. Hän on 49cm pitkä eli Aidenia pienempi syntyessään! Sairaalassa kastoimme hänet Angukseksi. Sehän oli toiveesi?

– Totta! Ihanaa toinen poika, Jermo hihkui silmät säkenöiden. Tämän jälkeen kaksikko suuntasi kohti kotia katsomaan paljonko traumoja Aiden oli lastenhoitajalle aiheuttanut ollessaan ekaa kertaa vieraan ihmisen kanssa. Sheila oli varuiksi varoittanut tätä

 

6%20%2822%29.jpg

Kotiin saavuttuaan lastenhoitaja kehui Aidenia älyttömästi. Sheila oli ylpeä kuullessaan, että hän oli käyttäynyt todella somasti ja mennyt kitisemättä nukkumaan. Oli aika mennä nukuttamaan Angus Aidenin viereen. Sheila voisi siis useammin jättää Aidenin lastenhoitajan kanssa. Ihana yllätys.

 

6.jpg

Mies flunssa oli kaatanut Jermon sänkyyn valittelemaan oloaan, joten Sheilalla ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin vastata Anguksen kiukutteluu. Aamumaidot  ja hieman hyssytellyä päälle, näin saatiin pienokainen rauhoittumaan. Seuraavassa sängyssä alkoi kuulua nälkäistä vinkumista.

– Joo, joo, äiti on tässä, Sheila tuhahti väsyneenä.

 

6%20%284%29.jpg

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin aamupuuro. Aiden söi huomattavasti enemmän mielellään sormiruokia, kuin joi tuttipullosta. Ei riemu kauaa kestänyt, kun heti tehtiin äidille pyykkiä.

– Ohho!, kiljahti Aiden ja alkoi nauraa puuron valuessa pitkin vaatteitaan. Sheila ei ehtinyt tätä paljoa noteerata, kun huomionkipeä Angus alkoi itkeä tylsyyttään. Ei auttanut muu, kuin käydä hyssyttelemässä angus ja laittaa Aiden potalle taas harjoittelemaan.

 

6%20%286%29.jpg6%20%2827%29.jpg

Päästyään lattialle vapaasti Aiden haki lempilelunsa olohuoneeseen. Hän rakasti halia valasleluansa, jonka isä oli kaikella rakkaudella tehnyt hänelle. Tämä rakkautta huokuva lelu, kuitenkin pitkään käytettynä raastoi Sheilan hermoja. Oi, miksi Jermon piti keksiä tämä lelu?

– PIIP, PIIP!, Aiden naureskeli leikkiessään lelulla. Valaasta lähti ihme ääniä leikkiessä, mutta ainakin Aiden nautti. 

 

6%20%2822%29.jpg

– Hyvää yötä murusein, Sheila helli viimeistä pienokaistaan uneen. Hän oli juuri saanut Aidenin nukutettua, joten hän pääsisi rakkaan Jermonsa viereen nukkumaan.

 

6%20%2830%29.jpg

Aamulla Jermo oli herännyt ennen Sheilaa hoitamaan lapsia. 

– Kokeillaanpa poikaseni onko äiti osannut opettaa sulle kävelyä riittävän hyvin, Jermo naurahti nostaessaan Aidenin syliinsä jokeltelemaan. Pariskunnalle tulee kiire pian, jotta Aiden oppii kaikki taidot ajoissa ja saa hyvän lapsuuden.

– Pitäisikö meidän käydä kurkistamassa pikkuveikkaa, vastaukseksi Aiden vain jokelteli innoissaan.

 

6%20%2825%29.jpg

– Voi isin pientä taas ihan huomionkipeä, Jermo puheli Angnukselle, jotta tämä rauhoittuisi. Sen jälkeen Jermo haki jääkaapista pikkuiselle tuttipullon, jonka Sheila oli täyttänyt. Samaan aikaan Aiden temmelsi olohuoneessa hyvin kova äänisesti.

 

6%20%2816%29.jpg

Sheila kävi kaappaamassa pikku tuholaisensa syliin. Aiden oli tositoimissa olohuoneessa isän keksijänpöydän päällä heittelemässä keksintöjä alas.

– Voi muru! Ei saa tehdä kiusaa isälle, Sheila hymähti.

 

6%20%2815%29.jpg 

Sen jälkeen aloitettiin kävelyharjoitukset.

– Tuleppas pikkuinen tänne, samassa Aiden rysähti pepulleen ja konttasi iloisena äidin syliin.

– No menihän se melkein sinnepäin, Sheila naurahti. 

 

6%20%282%29.jpg

Seuraavana päivänä Sheila oli huonolla tuulella, sillä Jermo oli lähtenyt varhain aamulla koululle esittelemään keksintöjään. Hänen piti siis yksin hoitaa lapsukaiset ennen, kuin remontti alkaisi.

 

6%20%2832%29.jpg

– HURR ja niin lennähti lentokone Angus korkealle taivaan tuuliin! En meinaa enää ylettyä sinuun, sen jälkeen Sheila päristeli Anguksen vatsaa ja sai pikkuisen nauramaan heleää nauruaan. Se oli syy, miksi Sheila rakasti äitinä oloa. Oman lapsen kasvu ja ilo oli kauneinta maailmassa. Pian tuli aika jolloin Sheila raahautui lastensa kanssa pihalle pois remontin tieltä.

 

6%20%289%29.jpg

– Brym brym, Aiden pöristeli ja konttaili lumihangessa leikkien olevansa auto kiitoradalla. Perässään hipsi poikien äiti nuorimmainen pienokainen sylissään.

–  Odotappas vähän äiti jää ihan jälkeen!, Sheila huudahti.

 

6%20%2811%29.jpg

Jermo palasi kotiin myöhään illalla, kun remontti oli saatu valmiiksi. Remontin hinnaksi tuli 20 000 simoleonia. Ulkoa talo näytti aika karulta, mutta sisältö ratkaisi. He olivat saaneet remonttimiehet halvalla ja sen kyllä huomasi, kun sisälle asti pääsi. Ei ihme, että he olivat livistäneet.

– Voi luoja! Anna mun nyt kaikki kestää, Sheila parahti astuessaan ovesta sisään.

 

6%20%2810%29.jpg

Tähän loppuun vielä kuva talosta sisältäpäin. Ei ihme, että Sheila oli tyrmistynyt. Talo oli valtavan kokoinen, mutta siellä ei ollut juurikaan mitään. Ei auta muu, kuin pakertaa hommia talon takia. saas nähdä, mitä ensi osaan keksin. Kiitos, kun luit! <3'

(18 kuvaa)