Heissan! Pitkitin tämän osan tekoa niin paljon, ettei motivaatiotakaan meinaa riittää. Hartiaseutu kivut ja astmakohtauskin pisti väliin, kun olin kirjoittamassa. Anteeksi, että meni näin pitkäksi. :( Olisi kiva, jos joku lukioisista pistäisi kommenttia!

JOS huomasitte, muokkasin periä sääntöä. Tarinan kannalta on hyvä, että se voi olla kumpi vain.

Viides osa, joten menkääpä lukemaan! Lukuiloa! <3


Screenshot-64%20%285%29.jpg

Metalli ja muu roina oli taas vaihteeksi lopussa, joten ei auttanut muu, kuin rientää lumipyryyn hakemaan sitä lisää. Kauppa Jermon keksinnöistä sujui loistavasti! Rahaa tuli riittävästi ainakin vielä hetken.


5%20%2837%29.jpg

Kotipuolessa Sheila oli herännyt aikaisin aamulla Aidenin huutoon. Sheilan ei auttanut muu, kuin nousta, sillä miestä ei TAASKAAN näkynyt, Sheila lähti manaillen kohti lastenhuonetta katsellen talon kaaosta.


5%20%2835%29.jpg

– Hyvää huomenta vain sinullekin kiukkupussi, Sheila huokaisi syöttäessään pikkuistaan. Vastaukseksi tähän hän sai Aidenilta hellyyttävää jokeltelua. Päivän pelastus oli äidin syli.

– Kunpa se isäsikin ymmärtäisi joskus olla kotona muutenkin, kuin työasioiden takia.


5%20%2830%29.jpg

Jermo oli ihan normaalisti palannut romu reissultaan keksintöjensä pariin. Hän oli jälleen aivan unohtunut siihen maailmaan ,josta harva hänen lisäkseen ymmärtäisi. 

– Laitetaanpa tämä tähän ja hiotaan vähän tästä. Ai niin! Ei saa unohtaa tätä osaa, Jermo puheli itsekseen.


5%20%2841%29.jpg

Sheilan tiskatessa hänelle iski erittäin etova olo. Tuntui, kun mahalaukku olisi kääntynyt ympäri. Sillä sekunnilla Sheila ryntäsi vessaan oksentamaan. Oksennusta riitti oikein olan takaa. Sheilan oksennettua häntä heikotti todella paljon, mutta ei auttanut voivotella, sillä Aiden huusi taas lastenhuoneessa eikä Jermo tehnyt elettäkään asian eteen.


5%20%2839%29.jpg

– Rauhoituppa nyt äiti on tässä. Hyh! Kylläpä sinä olet tehnyt haisevat jätökset vaippaan, Sheila sanoi nyrpistellen nenää. Äidin ilme oli pikku Aidenista niin hassu, että tämä alkoi nauraa äidilleen. Sen jälkeen, kun Sheila sai vaipan vaihdettua hän katsoi ikkunasta ulos haaveillen pääsystä toiselle puolen ikkunaa. Pitkästä aikaa ulos, sillä tällä hetkellä hän oli vain ja ainoastaan kotinsa vanki.


***

5%20%2836%29.jpg

Eräänä päivänä, kun Sheila laittoi Aidenia päiväunille hänelle selvisi syy jatkuviin vessavierailuihin. Hän odottaisi toista lasta perheelleen. Sheila silitteli massuaan onnellisena hän saisi toisen ihanan vauvan olihan Aiden jo lähellä kasvamista.


5.jpg

Jermo jatkoi vihdoin projektia stereoiden parissa. Hän oli jo puoli vuotta väsännyt tämän kanssa. Oikeasti puolen vuoden aikana hän oli koskenut siihen ehkä kaksi kertaa, joten nyt oli aika panna hihat tuulemaan.


5%20%2825%29.jpg

– Arvaa, mitä hani. 

–  No, mitä?, Jermo vastasi hieman tylysti, kun hänen inspiraatiotaan kehdattiin häiritä.

–  Olen jälleen raskaana! Aidenista  tulee isoveli, Sheila hihkui riemuissaan. Jermo kääntyi katsomaan Sheilaa suu auki ja ryntäsi lepertelemään tämän vatsalle kaikkea mukavaa.


5%20%2823%29.jpg

Sheila istuutui pöydän ääreen kehoittaen Jermoa kanssaan. Ei hänen asiansa vielä siihen loppuisi.

–  Olet ollut todella poissa oleva keksimisvimmasi kanssa. Minä olen hoitanut taloa jo monta vuotta niin, kuin Aideniakin. En minä odottanut tälläistä, kun menin kanssasi naimisiin, Sheila huokaisi.

–  Olen pahoillani keksintöjä on vain sadellut kilpaa rahan kanssa ja olen päässyt hyvään vauhtiin, Jermo sanoi katsomatta Sheilaa 

–  Mulle on ihan sama raha ja sun työ tällä hetkellä. Aiden ja tämä pikkuinen tarvitsee rakastavaa isää ja minä en pysty kohta juurikaan hoitamaan taloa, koska minulla on kaksi alle kouluikäistä lasta. Saat luvan ottaa vastuuta kerrankin, Sheila oli tälä hetkellä todella vihainen sanoessaan tämän.

– Kyllä, hani. Et joudu enää pettymään uudestaan lupaan sen. 


5%20%2834%29.jpg5%20%2827%29.jpg

Jermo aloitti hommat korjaamalla ja puhdistamalla koko kylpyhuoneen lattiasta kattoon, sillä han halusi olla mahdollisimman paljon avuksi. Tämän jälkeen hän suuntasi keittiöön.


5%20%2821%29.jpg

Sheila oli juuri saanut ruoan poltettua pohjaan ja syötyä oman osuutensa siitä. Hän alkoi heti siivoilla keittiötä hyräillen lempi kappaleitaan. Jermo istuutui harmissaan pöytään. Hän joutuisi syömään yksin, sillä Aiden ilmoitti olevansa jälleen paikalla.'

– Tullaan!, Sheila huudahti.


5%20%2832%29.jpg

Aidenilla oli mennyt tunteisiin, koska hän heräsi päiväuniltaan yksin ilman, että äiti tai isi olisi ollut vieressä. Hän kaipasi todella paljon huomiota välillä. Muuten hän viihtyi enemmän yksikseen. Jälleen Sheila kaappasi pienokaisen syliinsä ja alkoi hyssyttelemään tätä.


***

Aika tuntui vierivän nopeasti, sillä oli Aidenin syntymäpäivä. 

5%20%2829%29.jpg

Oli suursiivouksen aika. Kaikki piti olla tiptop, kun vieraita tulisi. Sheilan siistiessä taloa sisältä ja ulkoa. Jermo kutsui vieraat ja ripusti valoja roikkumaan katosta lisää. Ne olivat kauniita pimeässä.


5%20%2812%29.jpg

Jermo jäi kotiin vahtimaan pikku Aidenia sen aikaa, kun Sheila kävi ostamassa valmiin syntymäpäiväkakun kaupasta. Kummallakaan ei ollut yhtään aikaa valmistaa kakkua itse. Ostosreissu pitkästä aikaa keskustaan ja vieläpä yksin sai Sheilan hyvälle tuulelle.


5%20%2813%29.jpg5%20%2814%29.jpg

Vieraiden saapuessa tontille Jermo pisti lumisodan pystyyn osan vieraista kanssa, kun taas Sheila ei siihen raskaana ollessa viitsinyt ryhtyä. Sheila päätyi rakentamaan vanhemman väen kanssa lumiukkoa, josta tuli todella upea. Rimun kiljahdukset valtasivat pihan vieraiden ja isäntäväen puuhaillessa yhdessä. Ei ollut mitään hätää, sillä Jermo oli laittanut Aidenin päiväunille.


5%20%2815%29.jpg5%20%2816%29.jpg

Vieraiden ja isän riemuhuutojen ohella Sheila puhalsi kynttilöitä Aidenin kanssa. Tämän jälkeen Sheila kääntyi haikeana kyyneleet silmäkulmassa ympäri ja katsahti ikkunasta ulos. Oli rankkaa antaa oman lapsensa kasvaa. Sheila kokosi itsensä ja laski Aidenin maahan. Oli aika varttua taaperoksi.


5%20%2817%29.jpg

Aidenista kasvoi oikein suloinen pikkuveijari vanhempiensa silmien alla.

–  Toivottavasti Aiden olisi kiltti lapsi, hän on kuitenkin ensimmäinen lapsi ja niinsanotusti harjoituskappale, Sheila totesi miehelleen haikeana

–  Aivan varmasti meidän pikkuinen on helppo. Onhan hän tähänkin asti ollut, Sheila pyöräytti silmiään Jermon tämän sanoessaan. Sheila kuitenkin oli se, joka pääasiassa Aidenia hoiti.


5%20%2818%29.jpg

Sheila lähti opettamaan pikku Aidenille potankäytön ihmeellisyyttä. Lapsi oli ihan hämillään ihmeellisestä reikä tuolista. Se ei ollut yhtään samanlainen, kuin se, mitä vanhemmat käyttivät. Kiltisti Aiden otti, kuitenkin haasteen vastaan ja suoriutui siitä hienosti.

– Sitten mennäänkin rakas syömään!


5%20%2819%29.jpg

Samana iltana joku tuntematon kävi kokoajan soittelemaassa Shimmerien ovikelloa. Ei ollut yhtään järkeä päässä tällä nuorella miehellä. Sisällä alkoi kuulua kamala huuto, jota tuntematon mies säikähti ja hipsi pois.


5%20%2820%29.jpg

Aiden katseli hämillään vanhempiansa. Isä hyppi kattoon asti huutaen hädissään ja äiti valitti miehelleen itkukurkussa, kuinka tämä ei toimi. Synnytys oli käynnistynyt!


Jätin itsenikin jännittämään vauvan sukupuolta. Yhdessä me sitten ensi jaksossa näemme kuka saapuu Shimmerien perheeseen. Onko se pieni prinsessa vai reipas poika? Millaiseksi Aidenin luonne paljastuisi pitkällä aika tähtäimellä? Miten perheen arki lähtee käyntiin uudestaan? Näitä kysymyksiä pohdin itsekin suunnitellessa seuraavaa osaa.

Toivottavasti piditte ja kiitos, kun luitte! <3 PS. Heittäkää kommenttia boxiin, etten ihan turhaan tätä julkisena pidä. Haluan kuulla ja nähdä muiden mielipiteitä ja parannus ideoita.

(20 kuvaa)