Se olisi sitten kolmas osa! Yritän julkaista yhden osan per viikko, mutta tällä viikolla oli erikoistapaus, koska toinen osa myöhästyi. Paransin hieman pelin grafiikka, ja kehitän tässä samalla itseäni. Toivottavasti huomaatte, jotain hyvää eroa! Lukuiloa! <3

 

Screenshot-64%20%284%29.jpg

Häihin oli enää pari hassua päivää, mutta Sheila ei näyttänyt ollenkaan stressaantuneelta. Ennen töihin lähtöä hän poimi meteoriitin ja arvioi sitä. Rahaa tästä saisi ainakin 70$! Sitten kiireellä töihin, koska kaksi päivää oli suunniteltu tarkoin.

 

Screenshot-65%20%284%29.jpg

Pomo oli töissä vihjannut, että tänään kaupungintalolla oli erikoiskurssi karismataidosta. Sheila otti vihjeestä kiinni ja suuntasi kaupungintalon kurssille. Kurssi oli todella hyödyllinen ja mielenkiintoinen.

 

Screenshot-66%20%284%29.jpg

Sen jälkeen hän suuntasi puistoon pyydystämään perhosia saadakseen lisää rahaa häitä varten. Harmiksi nämä olivatkin tavanomaisia. Sheila ei viitsinyt harmitella vaan päätti ottaa tämän päivän vain itselleen. Huomenna voisi tehdä rästihommat.

 

Screenshot-51%20%283%29.jpg

Vaatteet vaihdettuaan yleisvessassa Sheila päätti ottaa selvää Syysriehan kauhutalosta. Se oli ehkä hieman liian jännittävä, sillä Sheila laski alleen haukkoessaan henkeään. Kauhurotiskon zombi oli ottanut työnsä liian tosissaan käydessään ronskisti päälle.

 

Screenshot-52%20%283%29.jpg

Seuraavaksi Sheila päätti kokeilla uutta peliä. Siinä oli tarkoitus kaataa pupujen välistä vanhaa kuningasta, mutta Sheila onnistui vain heittämään kapulaa päähänsä. Sai hän koko illan aikana kerran tämän kaadettua ja oli ylpeä itsestään.

 

Screenshot-55%20%283%29.jpgScreenshot-57%20%283%29.jpg

Sheila näki, että syömiskisa oli loppu illan kunniaksi vielä alkamassa ja sinne mahtuisi vielä yksi. Sheila päätti osallistua ja juoksi ottamaan viimeisen paikan itselleen. Hän ahmi piirakkaa koko naamallaan henkensä edestä, mutta silti tämä hävisi näille miehille. Koko kisan voitti joku pahainen teinipoika!

 

***

Screenshot-69%20%284%29.jpg

Seuraavana päivänä töiden jälkeen piti hankkia haastattelu, mutta Sheila ei koskaan ollut tehnyt sellaista. Niinpä hän suuntasi kokeneemmalle työtoverilleen Heinille. Sheila kiinnitti huomiota paikan päällä talon ulkokuoreen. Se näytti "hieman" rähjäiseltä ulkoapäin.

 

Screenshot-70%20%283%29.jpg

Heini toivotti Sheilan tervettulleeksi kotiinsa ja alkoi opettaa haastattelun niksejä, jotta Sheila pärjäisi jatkossa yksin.

 

Screenshot-72%20%283%29.jpg

Sheila aloitti henkilöhaastattelulla. Haastattelussa oli yllättävän paljon pieniä yksityiskohtia joihin piti kiinnittää huomiota. Tämän jälkeen Sheila kiitti Heiniä ja lähti kohti kotiaan.

 

Screenshot-73%20%284%29.jpg

Kotona Sheila kirjoitti Jalokivien lumon valmiiksi ja lähetti viimeisetkin osat kustantamoon. Sheila sai heti kehuja, kuinka tämä oli mahtava kirja. Hyvillä mielin Sheila aloitti henkilöhaastattelun kirjoitusta positiivisesta näkökulmasta, mutta tämä ei tuottanutkaan menestystä. Ainoa haastattelusta iloinen oli itse Heini. No ensikerralla sitten onnistuu! Sitten hän aloitti jo vähän matkaa artikkelia, jota päätoimittaja oli pyytänyt Sheilalta. Aiheena oli kaupungintalon tähdet.

 

Screenshot-74%20%284%29.jpg

Sheila huomasi illan tulevan kovaa vauhtia eikä hääpaikkaa oltu vieläkään varattu! Sheila otti puhelimen käteensä ja soitti Hippalan minivaraston keikkajärjestäjälle.

– Iltaa, Sheila Shimmer täällä! Olisiko mahdollista vuokrata Hippalan minivarasto huomisiin häihin kahadestatoista eteenpäin? Paljonhan vuokra olisi ja onko jotain ehtoja?

– Tottakai! Ei minulla mitään ehtoja ole, mutta vuokran hinta riippuu onko juhliin erikoispääsyä. Ilman erikoispääsyä se olisi 1500$,  erikoispääsyllä taas 2000$. Itse vastaisitte tarjoilut ynnä muuta. Eli ne eivät sisälly hintaan.

– Rahatilanne ei ole paras, joten otan ilman erikoispääsyä, jotta saadaan tarjoiltavaa. Siirrän rahat koneelta suoraa tilillenne. Tulkaa toki itsekin häihini! Kiitos, hei!

 

Screenshot-75%20%284%29.jpg

Loppu illan Sheila maalaili, jotta rahaa saisi lisää. Pakko häiden jälkeen oli jotain jäädä tilillekin. Sheila oli raatanut niskalimassa monen tonnin edestä ja juhlista jäisi ehkä juuri ja juuri 500$, jos sitääkän. Illan päätteksi Sheila myi upean taulunsa ja lähti Jermolle auttamaan tätä muuttohommissa. Jotta huomiseksi olisi valmista, oli pakko aloittaa kamojen vienti jo tänä iltana.

 

Screenshot-77%20%282%29.jpg

Sisälle päästyään Sheila naurahti Jermon piirakkaista naamaa ja kuunteli kuinka tämäkin oli hävinnyt piirakkakisan. Sen jälkeen Sheila otti muistiinpanovälineet esiin ja kävi läpi mitkä tavarat oli viety autoon ja, mitä vielä puuttuisi. Jermo oli aivan innoissaan, sillä pian hän saisi viimeinkin asua rakkaansa kanssa saman katon alla. Lopuksi kummatkin menivät omiin koteihinsa vieä yhdeksi yöksi. Huomenna olisi suuripäivä eli häät. 

 

***

Screenshot-80%20%282%29.jpg

Hääaamuna Sheila puki morsiuspuvun päälleen ja ihaili itseään peilistä. Vahva meikki ja uusi kampaus koristi hänen kauniita kasvojaan.

– Viimeinkin saan pukea tämän ylleni ja olla loppuelämäni onnellinen! Olen odottanut tätä niin kauan, Sheila höpisi ääneen innoissaan.

 

Screenshot-81%20%282%29.jpg

Hääpaikalla Jermo odotti kuumeisesti, missä tuleva vaimo viipyi. Kaikki vieraat olivat saapuneet paikalle, mutta Sheila oli ainakin tunnin myöhässä. 

– Onko kukaan nähnyt Sheilaa?

Jermoa alkoi mietityttää. Kukaan ei ollut nähnyt morsianta. Hän mutisi itsekseen:

– Ehkä tämä oli huono idea, ehkä hän livisti ja tajusi, ettei ole valmis. En ainakaan joudu vastaamaan, etten ole valmis kaikkien edessä, pian kuitenkin Jermon katse kääntyi tielle päin.

 

Screenshot-82%20%282%29.jpg

Pihaan kurvasi taksi, josta astui kaunis morsian ulos. Väkijoukko huokaili ihaillen samalla, kun Sheila käveli vihkikaaren alle. Ensimmäiseksi hän pahoitteli myöhästystään, ja sitten seremonia sai alkaa!

 

Screenshot-83%20%282%29.jpg

– Tahdotko sinä Sheila Inka Shimmer ottaa tämän Jermo Tapani Kaiun aviomieheksi, ja rakastaa häntä myötä ja vastoin käymisissä?, pappi paasasi.

– Tahdon! Enemmän, kuin mitään muuta, Sheila huokaisi onnesta.

– Tahdotko sibä Jermo Tapanki Kaiku ottaa tämän Sheila Inka Shimerin aviovaimoksesi, ja rakastaa häntä myötä ja vastoin käymisissä?, pappi jatkoi. Jermo jäi hetken miettimään, kaiken jälkeen hän tiesi, mitä tahtoisi.

– Taidan minä tai siis.. Tahdon!, aviopari sädehti onnea papin julistaessaan heidät aviopuolisoiksi

– Täten julistan teidät herra ja rouva Shimeriksi. Voitte suudella morsianta tämän sinetöinniksi.

 

Screenshot-86%20%282%29.jpg

Jermo kaappasi Sheilan syleilyynsä ja suuteli tätä pitkään ja antaumuksella. Innokkaat vieraat viskelivät riisä parin päälle samalla, kun he leijuivat rakkauden ihmeellisessä maailmassa.

 

Screenshot-88%20%282%29.jpg

Yleisö huokaili ja nyyhkytti. Seremonia oli koskettanut jokaista paikalla oliaa. Morsiammen myöhästymisen ja sulhasen hiljaisen mietinnän päätteeksi he saivat toisensa.

 

Screenshot-89%20%282%29.jpg

Sheila ryntäsi sisälle mekko liehuten kattamaan kiireesti hääruokaa. Heillä, kun ei ollut aikaa ostaa kakkua ja jotain tarjottavaa piti olla.

 

Screenshot-93.jpgScreenshot-94.jpg

Hääpari asettui ensimmäisten joukossa hakemaan ruokaa ja menivät yhdessä kahden hengen pöytään syömään upeaa kalkkuna ateriaa, jota heidän häihinsä oli valmistettu. Muut vieraat hakivat ruokaa, jotta jaksoivat loppu illan juhlia.

 

Screenshot-91.jpgScreenshot-92.jpg

Jermo tilasi kierroksen koko hääväelle. Hän muisti huomauttaa baarimikolle, että tekee hieman alkoholitontakin, koska häissä oli alaikäisiä. Sen jälkeen Jermo kaappasi lasin käteen ja vei tuoreelle vaimolleen ensimmäisen drinkin, jonka jälkeen haki itselleen. He tanssivat vieraiden mukana lasien kanssa nähden vain toisensa.

 

Screenshot-95.jpg

Lopuksi olii hääparin valssin aika. Vieraat ihailivat heidän tanssiaan ja vähitellen lipuivat kohti kotiaan. Kello lähestyi puolta yötä, kun viimeinenkin vieras kiitellen lähti. Tuore aviopari vain tanssi katselleen suoraan silmiin.

– Jermo, minä rakastan sinua! mielestäni nämä olivat täydelliset häät, jopa vieraat sanoivat näitä loistojuhliksi.

–  Minäkin rakastan sinua. Tärkeintä tässä kaikessa oli, että saimme toisemme ja sitä oli lähimmäiset todistamassa.

– Äiti katsoi varmasti pilvenreunalta ja näki, kun viimein sain tosirakkauden, Sheila hymyili ja suuteli Jermoa. 

 

Screenshot-96.jpg

Sulkemisaika koitti ja Jermo haki auton ovelle, jotta arvon rouva pääsisi helmojensa kanssa helpolla. Autossa he vain pitelivät toisiaan käsistä. Olihan heillä vielä jatkot kotona edessä, kaksin.

 

Screenshot-97.jpg

Jermon mennessä iltasuihkuun Sheila meni makuuhuoneeseen valmistautumaan. Hän puki parhaan asun ylleen ja tälläytyi hieman hääyötään varten.

– Perfect, vaikka itsesanonkin.

 

Screenshot-99.jpg

Jermo saapui makuuhuoneeseen ja huokaisi nähtyään upean vaimonsa odottamassa kutsuvasti sängyllä. Valmiina kohti hääyötä. Hän kapusi Sheilan viereen ja kaatoi tämän sängylle.

– Oletko valmis? Minä en ainakaan pysy kauaa enää housuissani olet sen verran upea pakkaus, Jermo iski silmää ja jatkoi kiihkeätä suuteluaan.

– Aina valmis, Sheila totesi.

 

Screenshot-100.jpg

Sen jälkeen he katosivat peiton uumeniin hääyön kunniaksi. Heillä olisi vielä pari päivää häälomaa.

 

Lempi parini saivat toisensa! <3 Olen niin innoissani. Saa nähdä tuottaako hääyö tulosta ja miten arjen kanssa. Jermo ryhtyi keksiäksi, koska oli loistava siinä ammatissa. Loppuun laitan lähemmän kuvan morsiammesta. Toivottavasti osa ei ollut liian pitkä, kiitos, kun luit! <3 

(30 kuvaa + bonus kuva)

 

Screenshot-79%20%282%29.jpg

Grafiikat ovat mielestäni loistavat muokkaus tilassa! Pakko sanoa, että onnistuin Sheilan kanssa. Upea tapaus.