Se olisi jo toinen luku, Wow! Nyt nähdään enemmän tätä ihanaa paria. Joissain kuvissa saattaa laatu tökkiä, mutta ei anneta sen häiritä. Otsikon mukaan rakkautta on luvassa hieman kilpailutasolla, joten ei muuta, kuin osaan pariin. Lukuiloa! <3

 

 

Screenshot-73%20%283%29.jpg

Sheila oli jälleen aamulla puhelimessa. Hänellä oli pitkästä aikaa loma, joten hän päätti pyytää Jermoa ulos kanssaan. Ulkona ei ollut paras keli, joten Jermo lähti autolla hakemaan Sheilaa. Nämä olisivat ensimmäiset oikeat treffit, vaikka suhde oli jo pitkällä. Sheilalla oli Jermolle pieni yllätyskin.

 

Screenshot-75%20%283%29.jpg

Jermo hurautti autolla pihaan hakemaan, joten matka voisi jatkua tästä kohti Riehaa ja kahvilaa. Autossa ollessa sadekin laantui ja aurinko tuli esiin.

 

Screenshot-52%20%282%29.jpgScreenshot-54%20%282%29.jpgScreenshot-55%20%282%29.jpg 

Kiitos rakas! Tää ilta on vaan niin täydellinen.

– No hei. Sä teit tästä illasta mahtavamman tolla kauneudella, joka peittää kaiken muun alleen, mut haluisin näyttää sulle yhen mulle tärkeän paikan.

– Mikä se on?? Mennään jo!, sen jälkeen pari lähti autolla.

 

Screenshot-60.jpg

– Mulla ois vuorostaan sulle jotain, Sheila sanoi silmät loistaen ja irtautui Jermosta. Jermo jäi hämilleen katsomaan Sheilaa tietämättä, mitä odottaa.

 

Screenshot-57%20%282%29.jpg

Sheila polvistui Jermon eteen ja aloitti:

– Jermo rakas. Sä tulit ja pelastit mun elämän. Mä en ole koskaan tuntenut ketään kohtaan näin paljon rakkautta. Tää on ihan mieletöntä ja uskon, että meidät on luotu yhteen. Sä tuit mua mun menneisyyden kanssa, rakastit ja ymmärsit. Haluisitko sä siis jakaa elämäs mun kanssa? Tarkotan, että.. Mennäänkö naimisiin?

Jermon silmät pyöristyivät hämmennyksestä. Hän ei kuvitellut, että Sheila olisi kaiken jälkeen valmis samaan rumpaan minkä hän koki. Ei hän itsekään tiennyt, mitä elämältä haluaisi. Pakko oli kuitenkin vastata jotain, koska Sheila alkoi vaivaantumaan. Hän oli ostanut sormuksenkin valmiiksi.

 

Screenshot-59%20%282%29.jpg

– Totta kai! Sä oot mun elämäni ainoa nainen, syvällä sisimässään Jermoa pelotti. Hän ei koskaan ollut edennyt näin pitkälle kenenkään kanssa. Sheilakin oli epäonnistunut edellisessä suhteessaan. Jermo pujotti sormuksen sormeensa katsomatta Sheilaa. Se oli juuri sopiva. Ehkä Jermo pelkäsi turhaan.

 

Screenshot-63%20%283%29.jpg

Jermo oli paljon ajatuksissaan. Vaikka hän koki kuuluvansa Sheilan kanssa yhteen, häntä pelotti. He käpertyivät tähtitaivaan alle vastakkain katselemaan tähtiä. Sheila kuiskutteli Jermolle romanttisia ja villejä sutkautuksia samalla, kun Jermo esitteli hänelle tähtitiedettä, josta hän ei tiennyt hölkäsen pöläystäkään. Hän halusi vain näyttää, kuinka romanttinen osaisi olla. Taivaan suurimman tähden hän kertoi nimenneensä Sheilaksi, koska tämä tähti oli hänen mielestä yhtä kaunis, ja muistuttaisi aina Jermoa hänen rakkaastaan. Illan päätteksi molemmat lähtivat omiin koteihinsa. Sheila tunsi kuinka hänen sydämensä läpätti onnesta. Hän oli rakkauden huumassa.

 

Screenshot-76%20%282%29.jpg

Seuraavana päivänä Sheilan tuttava Timoteus Sus kutsui Sheilan ja Jermon hänen allasjuhliin Laiskottelu päivän kunniaksi. Sus oli rikas mies ja lääpällään neiti Shimmeriin. Eivät juhlat heidän osaltaan pitkälle kerineet, kun pihalla kaksikko suuteli kiihkon vallassa.

 

Screenshot-77.jpgScreenshot-78.jpg

– Mennään rannalle uimaan ei tämä meno oikein nappaa!

–  Kaksin vai enemmän porukkaa, Jermo iski silmää. Sen jälkeen he juoksivat käsi kädessä autoon matka kohti rantaa.

 

Screenshot-79.jpg

–  Hei mennään! Vesi on varmaan ihanan lämmintä!

–  En mä oikein tiedä..

–  Jermo!, sen jälkeen Sheila juoksi kohti rantaa pulahtamaan.

 

Screenshot-81.jpgScreenshot-80.jpg

Ei Jermo kuitenkaan veteen asti raaskinut tulla, joten Sheila kävi yksin pulahtamassa. Sen jälkeen matka jatkui Jermon kotiin. Kohti uusia seikkailuja.

 

Screenshot-82.jpg

– Muru, käyn vielä kylvyssä tulen sitten viereesi.

Ei Sheila meinannut edes kylpyyn päästä. Niin intohimoisesti tämä kaksikko suuteli. He olivat aivan liekeissä, mutta Sheila keskeytti hetken muistuttamalla kylvystä ja lähti valmistautumaan kylpyyn ja sen jälkeen sytyttämään Jermon liekkeihin.

 

Screenshot-83.jpg

Ovella häntä odotti yllätys. Jermon kämppäkaveri olikin ryöminyt tämän viereen, joten Sheila saisi etsiä huoneen muualta. Naurahtaen Sheila lähti pois. Vielä ei tainnut ollut aika edetä suhteessa pidemmälle. Ainakaan Jermon ystävän mielestä! Vaikkei Sheila nukkunut Jermon kainalossa myöhästyi tämä aamulla töistä.

 

Screenshot-85.jpg

Töissä odotti taas pomo sättimässä. Ylennystä, jos havitteli niin töitä pitäisi tehdä kaksinkertaisena.

 

Screenshot-86.jpg Screenshot-67%20%283%29.jpg

Sisälle päästyään ja laskut maksettuuan Sheilaa odotti sisällä ei niin mukava yllätys. Koko asunto oli hajallaan ja sotkuinen. Sheila oli keskittynyt vain Jermoon, ja siinä ohella vähän töihin. Hän ei ollut huomioinut talonsa tarpeita. Muutos tähän pitäisi tehdä. Huolto olisi myös aika paikallaan.

 

Screenshot-70%20%282%29.jpg

Koko talo tuntui hajoavan käsiin. Nyt oli pakko alkaa hommiin. Hommat alkoivat vessasta. Vessapöntön tukoksen avauksella. Sen jälkeen Koko vessa siivottiin täysin.

 

Screenshot-66%20%283%29.jpg

Keittiössä odotti tiskivuori ja likainen allas "kutsuvasti". Sheila mutisi kirosanoja vaimealla äänellä. Omaa huolimattomuuttaan hän oli kaiken kaaoksen aiheuttanut. Vain laiminlyömällä kodin hoitoa.

 

Screenshot-90.jpg

Välissä Sheila ajatteli kirjoittaa kirjaansa, joka oli odottanut kesken eräisenä ikuisuuksia. Kone kuitenkin sanoi itsensä irti kesken kirjoitustuokion ja sammui.

–  Ihan oikeesti!?

Onneksi Sheila ymmärtää tietokoneista ja on ennenkin korjaillut näitä. Hän siis osaisi itse korjata tämän. Samalla säästyisi rahaa. Ei muuta, kuin ruuvimeisselillä paukuttamaan.

 

Screenshot-71%20%282%29.jpg

Ei aikaakaan, kun Sheila sai koneen korjattua ja lähti veden haku reissuun. Se sai kuitenkin ikävän päätöksen. Nimittäin Tiskialtaan hana hajosi ja alkoi suihkia vettä ympäriinsä. Vastahan se oli korjattu!

 

Screenshot-74%20%283%29.jpg

Koko keittiön lattia alkoi hetkessä tulvia ja puulattia alkoi näyttää homeen merkkejä. Lattia pitäisi siis piakoin vaihtaa, kunhan rahaa kertyisi. Eihän Sheilalla ollut kuin valmiina jäätävän kokoinen lista, mitä pitäisi uusia ja hankkia.

 

Screenshot-89.jpg

Oli todella myöhä, kun Sheila pääsi iltasuihkuun. Jälleen Sheilan talo hajoili käsiin. Suihku alkoi vuorostaan vuotamaan koko lattian täydeltä. VEttä valui olohuoneen puulattialle asti, joka oli muutenkin huono kuntoinen.

– Tää ei nyt ihan oikeesti oo totta!!, Sheila raivosi yksinään.

 

Screenshot-69%20%283%29.jpg

Seuraavana aamuna Sheila heräsi paljon positiivisempana, vaikka ei yöllä paljoa kerinnyt nukkumaankaan. Töihin oli taas pakko mennä, mutta ennen sitä Sheila päätti aloittaa uudet rutiinit joihin kuului pedin petaus.

 

Screenshot-73%20%283%29.jpg

– Sheila puhelimessa.

–  Olet jättänyt älyttömän paljon hommia tekemättä töissäsi. Aina vaivauduttuasi tekemään rästihommat olet ollut huolimaton. Tämä on viimeinen varoitus ja seuraavasta saat potkut. Asenne muutos töitä kohtaan olisi paikallaan! Sen jälkeen pomo sulki puhelun.

–  Voi paska.. Mun taidot on ruosteessa, töissä menee huonosti. Mitä mä nyt teen..?

 

Tämmönen osa tällä kertaa! Ekalla kirjottamisella oli paljon parempi, mutta vuodatus temppuili ja poisti älyttömän määrän hyvää matskua. Myös pelin grafiikka on hieman tönkköä välillä. Olen kuitenkin pahoillani, että motivaatio pulani takia osa siirtyi. :( Näitte vähän enemmän rakkautta, mutta miten on? Katuuko Jermo kosintaa? Saako Sheila potkut laitettuaan Jermon kaiken muun edelle? 

Loppuun piristävä kuva!

Screenshot-68%20%283%29.jpg

Kiitos, kun luit! <3 Uutta kuvaa blogin etusivun kansikuvaksi saa ehdottaa!

( 30 kuvaa+ bonus)