Tässä osassa olisi tarkotitus päästä tutustumaan lähemmin Sheilaan. Otan aina ilomielin kommenttia myös kritiikkiä vastaan, sillä eihän kukaan ole seppä syntyessään! Alkuun pieni esittely.

Lukuiloa! <3

 

Screenshot-63.jpg

Sheila Shimmer sukumme ylpeä matriarkka. Mielestäni hyvin kaunis tapaus! Sheila on luonteeltansa hyvin karsimaattinen , mutta hieman ylitunteelliseksi kasvanut tapaus kaiken kokemansa jälkeen. Hän rakastaa taidetta ylikaiken ja on oikea lukutoukka. Monet kutsuivat häntä usein tietokoneneroksi, koska Sheilalta luonnistui tietokoneiden käsittely ja kaiken lisäksi hän rakasti tietokoneita. Unelma ammatti olisi journalimin huippu eli uutisankkuri. Sheila on oikein sopiva tälle alalle!

 

Screenshot-65.jpgScreenshot-64.jpg

Sheila on perinyt ulkoiset piirteensä isältään enimäkseen, mutta harmikseen Sheila ei tule todennäköisesti koskaan tuntemaan isäänsä. Hän rakastaa lastenlauluja, ja sushia. Häneltä löytyy myös sydäntatuointi, jonka hän otti vanhassa kotikaupungissaan muistoksi äidistään ennen lähtöään. Sheila rakastaa limen vihreää, mutta ei uskalla näyttää usein kovinkaan värikkäältä, joskus hän pääsee repäisemään. Horoskoopiltaan hän on kalat.

 

Screenshot-66.jpg 

Ennen tarinaan pääsyä vielä Sheilan talo. Ulkoapäin se on tälläinen pieni punainen tiilitalo, mutta mennäänpä sisään.

 

Screenshot-67.jpg

Ei tämä sisältäkään kovin hehkeä ole, mutta Sheilan mieleinen silti. Pääasiat löytyvät sekä vanhanaikainen tietokone ja maalausteline, jotta Sheila saa toteuttaa itseään. Ovathan ne kuitenkin luonteeseen ja työhön tarpeelliset. Sitten ei muuta, kuin tarinaan.

 

Screenshot-75.jpg

Sheilan puhelin alkoi soimaan juuri, kun hän oli juuri saapunut uuteen kotiinsa. Hän ei huomannut katsoa kuka soittaja oli vaan vastasi suoraan. Kukapa muukaan siellä soittelisi, kuin hänen entinen miehensä.

- Muru, puhutaan viel.

- Mä en todellakaan aio puhua sun kanssa. Ihan tiedokses purin tarkoituksella kihlauksemme, josta saat kiittä itseäsi. Minä muutin pois ja aloitan uuden elämän ilman menneisyyttä. Ole kiltti ja tee sinäkin niin, sen jälkeen Sheila painoi luurin ja itkua pidätellen marssi kaupungille.

 

Screenshot-76.jpg

Yleensä ensimmäiset päivänsä uudella paikalla käytetään tutustumiseen, mutta Sheila meni suoraan kirjoituskurssille ja kotiin aloittamaan tietokirjaa. Hän oli kurssin aikana nähnyt ilmoituksen, että Twinbrook tarvitsisi uutta postelioonia. Kuinka ollakaan Sheila sai sen. Loppu illan hän kirjoitti tietokirjaa joka edistyi jo hieman alkua pidemmälle.

 

Screenshot-71.jpg

Sheila nukkui ensimmäisen yönsä todella huonosti ja kaiken lisäksi liian pitkään. Jo ensimmäisenä päivänä hän myöhästyi.

 

Screenshot-73.jpg

Suremiselle ei riittänyt aikaa vaan piti lähteä juoksujalkaa jakamaan postia, että kaikki saisivat postinsa ajallaan. Sen jälkeen Sheila palasi toimistolle tutustumaan muuhun työporukkaan.

 

Screenshot-74.jpg

Rankan työpäivän jälkeen Sheila päätti vaihtaa vaatteet ja lähteä kirjastolle. Tarkoitus olisi ollut lukea rauhassa kirjaa, mutta eräs mies sai Sheilan pään pyörälle. Siinä kohtaa kirjaston kirjat saivat odottaa.

 

Screenshot-68.jpg

Mies esittäytyi Jermo Kaiuksi. Sheila ei saanut koko iltana silmiään irti hänestä. He juttelivat myöhäis iltaan asti ja löysivät yhteisiä asioita, kuten tietokonenerous. Kellon lähestyessä kymmentä tuli kiire lähteä kotiin, sillä huomenna olisi töitä.

- Minun on mentävä! 

- Sheila odota! Koska me näemme taas? Jermon harmikseen Sheila ehti kadota yöhön.

 

Screenshot-63%20%282%29.jpg

Aamulla ennen töihin lähtöä Sheila vielä kirjoitteli hymy korvissaan Jermolle kirjettä. Hän halusi pahoitella eilistä ja pyytää uutta mahdollisuutta tutustua. Sen jälkeen Sheila lähti töihin.

 

Screenshot-64%20%282%29.jpg

Koko työpäivän hän oli jännittänyt iltaa, mutta uskaltautui yllätysvierailulle Jermon luokse. He juttelivat tuntikausia pihalla yhdessä. Siirryttyään sisälle heidän keskustelunsa jatkui ja syveni.

 

Screenshot-65%20%282%29.jpg

- Oletko sinä siis uusi täällä?

- Tavallaan ja tavallaan en. Muutin viikko sitten Sunset Valleysta tänne Twinbrookkiin.

- Kuka oli onnekas mies ja muutti mukanasi?

- Ei kukaan.. Mieheni petti minua häitä edeltävänä päivänä ja varmaan monena muunakin kertana. Aika läheisiltä he näyttivät. Sitten vielä äitini kuoli kasvaimen poisto leikkauksessa. Minulla meni huonosti ja lähdin hakemaan uutta alkua elämälle. Päädyin tänne lehdessä olleen asunto ilmoituksen takia.

- Miten joku voi olla tollanen äälilö. Sähän oot upee mimmi ja vielä kauniskin, Jermo sanoi vinkaten silmää.

Aika vieri heidän keskustellessaan. Sheila nauroi ja tunsi pitkästä aikaa olevansa jotain. Niin, kuin ennen. Ilta vieri pitkälle ja jutut vaihtuivat enemmän flirttailuksi.

 

Screenshot-66%20%282%29.jpg

- Kiitos kaikesta, olet ainoa ystäväni.

- Hah! Turhia kiittelemään. Olisi sääli jos en olisi, senkin kaunokainen.

Sitten Jermo teki aloitteen josta Sheila hämmentyi, mutta lopulta painautui itsekin vasten tätä. Sheila tunsi perhosia vatsassaan, sillä hän uskoi löytäneensä sen oikean.

 

Screenshot-72%20%282%29.jpg

Jermo oli pyytänyt Sheilan yöksi, koska kello oli ollut paljon ja asui lähempänä Sheilan toimistoa. Sheila ei olisi kehdannut jäädä, mutta Jermo ei päästänyt häntä yksin pimeään, joten muuta vaihtoehtoa ei ollut. Sen illan aikana he kietoutuivat toisiaan vasten nukkumaan ja tunnustivat rakkauttaan ennen nukahtamistaan. Aamulla ennen töihin lähtöä Jermo kietaisi Sheilan suudelmaan ja sanoi:

- Nätisti siellä töissä sitten muru.

- Tottakai, Rakastan sinua, Sheila naurahti ja lähti töihin.

 

Screenshot-67%20%282%29.jpg

Sheila oli kaksi kuukautta vain laiminlyönyt töitänsä ja tapaillut Jermoa. Hän alkoi itsekseen miettiä elämäntapa muutosta, johon hän sopeuttaisi Jermon ja työt.

 

Screenshot-75%20%282%29.jpg

Töissä pomo oli sättinyt oikein olan takaa Sheilan suhtautumista työelämään. Sheila oli siis pakko alkaa jälleen panostamaan töihin ellei halunnut menettää työtänsä. Pomo antoi mukaan kirjan, joka piti lukea seuraavaksi päiväksi ja töissä annettiin enemmän hommia, ettei laiskottelulle olisi aikaa. Iltaisin hän rentoutui maalaten kun Jermo nukkui. Kului monta päivää töitä paiskiessa ja Jermon seurasta nauttien.

 

Screenshot-76.jpg

Sheila suoritti, kuin suorittikin kaiken ajallaan ja kunnialla. Ylennystäkin alkoi viimein pukata. Pian hän palasi pitkän tauon jälkeen tietokirjansa pariin. Hän oli raatanut hullun lailla ja kaiken vapaa-aikansa viettänyt vain Jermon kanssa. Hän teki päätöksen, ettei istu yhtäkään tuntia enää kotona vain koneella. Hän tarvitsi aikaa itselleen, mutta jotain muuta tekemistä.

 

Screenshot-69%20%282%29.jpg

Sheila lähti karaokekuppilaan. Sielä hän joi drinkkejä ja lauloi karaokea. Hänen laulaessaan tunteella Kaija Koon kappaletta Sydän vähän kallellaan hän herätti huomiota ja sai hurrausta. Olihan hän taiteellinen.

 

Screenshot-68%20%282%29.jpg

Parit kappaleet oli aivan pakko vielä päästä tanssimaan ennen kotiin menoa. Samassa aikaakin hujahti drinkkien siemailussa ja tanssiessa.

 

Screenshot-70.jpg

Kotiin päästyään Sheila alkoi laittaa Syksyn salaattia itselleen. Kello oli kaksi yöllä, kun hän sai ruuan valmiiksi ja syötyä. Oli mennyt myöhäiseksi karaokekuppilassa. Sitten Sheila käpertyi peiton alle näkemään unia Jermostansa.

 

Tällänen osa! Toivottavasti ei tullut liian pitkää. Tässä kuitenkin innostuin viemään teitä Sheilan elämään. Toivottavasti pidätte matriarkastani ja toivottavasti saataisiin Jermosta oiva sulho. Ensi osassa sitten nähdään enemmän pariskuntaa yhdessä. Katsotaanpa mitä keksin heidän päänmenokseen. Kiitos kun luit ja muista heittää kommenttia! <3

(22 kuvaa)